homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamuriri!

#1 2012-02-05 12:17:25

andrusk82
New member
Inregistrat: 2011-02-03

nelamuriri!

Buna ziua. Problema mea este ca am o scurgere galbuie abundenta si nu stiu ce inseamna si cum as putea sa o tratez. Mentionez ca problema este de cand eram mica, in prezent am 21 de ani. De asemenea nu am o mentruatie regulata si asta ma face sa fiu de fiecare data ingrijorata avand o viata sexuala activa. Folosesc ca si protectie prezervativul si de asemenea am luat si 4 luni anticonceptionale Desorelle la recomandarea medicului. Menstruatia mea nu vrea sub nici o forma sa se regleze si asta ma ingrijoreaza foarte tare si imi este teama ca atunci cand voi vrea sa am un bebe sa nu pot. Ce ma sfatuiti si ce sa fac ca sa rezolv problemele astea ce ma framanta zilnic. Va multumesc anticipat!

#2 2012-02-05 12:19:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: nelamuriri!

in primul rand, ai putea face o ecografie ca sa vezi daca nu cumva problema este de la ovare smile menstra se regleaza doar cat timp iei ac, logic ca dupa ce ai renuntat la ele a revenit la vechile obiceiuri.

pentru secretie, poti face o cultura.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-07 11:42:04

andrusk82
New member

da, am facut o ecografie si mi-a spus ca am un ovar mai mare, adica cel drept. Asta nu prea stiu ce inseamna, iar tratamentul pe care mi l-a dat imi facea rau adica imi scadea tensiunea si ma simteam foarte slabita. Farmacista mi-a spus ca acele pastilute, nu mai stiu cum se numesc, se prescriu doar femeilor care au avut o nastere sau care au facut cel putin un avort. Eu nu am facut nici unul din acestea si am renuntat sa mai iau si cea de-a doua folie.

#4 2012-02-07 11:55:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca la desorelle te referi, ele nu sunt indicate doar femeilor cu o nastere la activ, sunt anticonceptionale uzuale; farmacista ar trebui sa se rezume la munca pt care este platita.
poti cere parerea unui al doilea ginecolog smile nimeni nu are ovarele egale, dar atat timp cat diferenta nu este mare intre ele, nu este problema; chisturile au fost excluse?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-02-07 17:38:34

andrusk82
New member

desorelle am luat in urma analizelor hormonale. Mi s-a recomandat ca si metoda de protectie, dar si pt a imi provoca venirea menstrei in fiecare luna. De chisturi nu mi-a spus nimic medicul, deci banuiesc ca sunt excluse. Oricum, voi mai incerca si parerea unui alt medic. Multumesc mult pt sfaturi si raspunsuri!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.