|
Nu esti logat.
Ovule macmiror si ketoprofen..#1 2007-03-15 09:46:07
ovule macmiror si ketoprofen..buna! am fost la ginecolog pt k aveam un cosuletz pe labia mare, plus de asta i-am zis doamnei doctor k cateodata am si secretii dar care nu ma deranjeaza..nu-s urat mirositoare..m-a pus pe "bicicleta"..si mi-a dat tratamentul acesta:ovule macmiror si ketoprofen timp de 7zile. nu prea m-a lamurit ea pe mine ce ar putea fi..a zis ceva de genu tre` sa rezolvam cu scurgerile... Acum am o intrebare..mi-am pus ieri seara ovulul..si azi diminetza protejslipu era galben..adik tot ovulu se scurse..asa tre` sa fie?e normal?k cik tre` sa-l introduci adanc...ceeea ce am si facut..Multumesc! doua puncte ics:D Offline #2 2007-03-15 09:49:56
Re: ovule macmiror si ketoprofen..e normal sa se scurga o parte din el...stai linishtita...e ok... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-15 10:09:39
Re: ovule macmiror si ketoprofen..dar.,..oare ce am?adik..dupa tratament isi poate da seama..?si astept si raspunsul doctoressei! doua puncte ics:D Offline #4 2007-03-15 13:24:58
Re: ovule macmiror si ketoprofen..Sa nu radeti!.... Offline #5 2007-03-15 14:29:10
Re: ovule macmiror si ketoprofen..in romaneste mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 14:33:59
Re: ovule macmiror si ketoprofen..
Multumesc!... Vreau si eu sa incerc ovulele astea, pentru ca cu gynozolul nu fac treaba... Ultima oara a fost editat de Marlyn (2007-03-15 14:34:26) Offline #7 2007-03-15 14:37:27
Re: ovule macmiror si ketoprofen..din cate am inteles nici astea nu sunt f stralucite, dar cred ca depinde si de persoana...la unele nu da rezultate macmiror-ul si la altele gynozol-ul...bafta mami de minuni Offline #8 2007-03-15 14:58:04
Re: ovule macmiror si ketoprofen..
Am citit prospectul la macmiror, si am inteles ca are o scara mai larga de acoperire. Gynozolul e doar pentru micoze, pe cind celelalte ovule au actiune nu doar asupra micozelor. Offline #9 2007-03-15 15:00:36
Re: ovule macmiror si ketoprofen..tzontzonik...nu stiu ce i s-a parut doamnei doctor(daca i s-a parut ceva). Dupa tratamentul asta dat asa...sa le acoperim chipurile pe toate, fara analiza de laborator...nu stiu sa iti spun ce ai, daca intr-adevar ai ceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2012-02-07 21:27:27
Re: ovule macmiror si ketoprofen..ar putea sa-mi explice cineva de ce se da ketoprofen pt probelmele din sfera genitala din moment ce in indicatiile din prospect nu scrie nimic de sfera genitala ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|