|
Nu esti logat.
Cocobacili....sarcina#1 2012-01-27 21:31:17
Cocobacili....sarcinaBuna seara.Am o problema cu care ma confrunt de foarte multa vreme.Din anul 2007 la Papanicolau imi iese infectie cu cocobacili,doctora mea mi-a dat ovule Cervugid,le-am folosit 6 luni,cate 12 zile pe luna,degeaba tot am infectia.Acum sunt insarcinata in 22 de saptamani.Problema este ca dupa contactul sexual mi se declanseaza infectie urinara si am niste usturimi foarte puternice.Acum o luna am facut antibiotic injectabil sub indrumarea medicului,nu am mai avut contact sexual si nu mai am infectie urinara.Infectia urinara e mereu cu E Coli si imi trece doar daca iau antibiotic si nu mai am contact sexual.Nu stiu ce sa fac,ce sunt acesti cocobacili si de ce nu trec.Medicii spun sa nu-mi fac griji ca nu e ceva grav dar m-am saturat dupa contactul sexual sa fac infectie urinara,sa plang de usturime.A trecut cineva prin asa ceva?Un sfat mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc Offline #2 2012-01-27 22:14:08
Re: Cocobacili....sarcinama mir ca din 2007 si pana acum nu ti-au fost facute culturi ca sa vezi ce este cu cocobacilii si sa poti urma tratament tintit, conform antibiogramei. cam asa ar fi trebuit abordata problema dupa parerea mea. Offline #3 2012-01-29 14:44:49
Re: Cocobacili....sarcinaMultumesc frumos pentru raspuns gargarita. Nu mi s-au facut pana acum nici un fel de culturi,am facut doar Papanicolau,secretia si testul Chlamidya. Chlamidya a iesit negativ. Sa cer medicului exact asa,sa-mi faca secretie de culturi? Igiena e stricta,iar dupa fiecare contact urinez si ma spal,partenerul e ok cu analizele,iar dupa antibiotic mi se sterilizeaza urina,dar secretia nu stiu.Mai exact nu stiu ce fel de analiza sa cer sa mi se faca pentru ca medicii s-au multumit sa-mi dea Cervugid si antibiotic,atat,iar eu nu mai suport. Multumesc frumos pentru ajutor,o zi placuta. Offline #4 2012-01-29 14:46:18
Re: Cocobacili....sarcinaceri culturi din col cand mergi data viitoare la medic, acolo vei vedea exact ce ai si la ce antibiotic e sensibil Offline #5 2012-01-29 15:08:00
Re: Cocobacili....sarcinaMultumesc mult pentru lamuriri.O zi frumoasa tuturor. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-08 13:35:02
Re: Cocobacili....sarcinatania_tania parerea mea e sa cauti un medic mai bun care sa iti fac un set complet de analize, si apoi o medicatie... ideea e ca la tine e mai complicat fiind graviduta, dar capul sus! E-coli moare la antibiotic! ( poate unul mai puternic, si nu uita sa te protejezi cu un pansament pentru a nu face candidoza apoi) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|