homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Formatiune la nivelul areolei mamare

#1 2012-02-08 21:26:50

SoarecuDinti
New member
Inregistrat: 2011-11-19

Formatiune la nivelul areolei mamare

Buna seara!
Astazi am remarcat la sanul drept ,o formatiune de consistenta elastica ,mobila si chiar cu o usoara fluctuenta in zona areolei mamare,nedureroasa .Secretii mamelonare absente.Ar putea fi vorba de un chist sebaceu sau mastoza fibrochistica(menstruatie am avut de curand)?
Precizez ca iau anticonceptionale Artizia de 8 luni .

#2 2012-02-08 21:57:36

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Formatiune la nivelul areolei mamare

Nu cred ca sunt de la anticonceptionale,insa daca tu nu te simti bine cu acea formatiune ar trebui sa consulti un medic ginecolog.Doar pentru linistea ta,noi ne putem da doar cu presupusul,insa daca Doamne Fereste e ceva grav nu putem spune si un tratament.Mare grija de tine

incearca sa citesti cu atentie acest articol,poate te ajuta http://www.sfatulmedicului.ro/Afectiuni … amare_1028

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-02-08 21:59:33)

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-02-08 22:05:33

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Formatiune la nivelul areolei mamare

Eu as merge mai mult pe o mastita plasmocitara. Cel mai bine consulti medicul si o sa te lamureasca. Multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.