|
Nu esti logat.
Problema genitala majora#1 2007-07-04 13:43:53
Problema genitala majoraAbia m-am inregistrat si sunt pt prima data pe site-ul Dvs. Nu stiu cum sa fac sa o contactez direct pe doctoressa, dar sper sa-mi raspunda. Am o problema medicala de ani de zile si cred ca am cutreierat toate cabinetele ginecologice din Chisinau (sunt din Rep Moldova), dar nu pot scapa nicicum de secretii vaginale, care persista permanent, orice as face. Din cand in cand mai apare si cate o infectie urata de tot, cu mincarimi si toata gama. Culmea este ca la toate examenele ginecologice nu-mi gaseau nimic. Dar sa va povestesc toata istoria ca sa intelegeti despre ce este vorba. O sa fie cam lunga, dar pur si simplu sunt disperata si nu mai stiu cui sa ma adresez. Offline #2 2007-07-04 14:18:04
Re: Problema genitala majoraMycoplasma hominis, ca si gardnerella de altfel, sunt bacterii saprofite(adica normal sa existe) in tractul genital inferior(in vagin adica) insa potential parazite(pot da infectii) in conditii ce dezechilibreaza flora normala. Fireste, e posibil sa se fi asociat intre timp si o candidoza.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-04 15:08:21
Re: Problema genitala majoraNu ma asteptam la un raspuns atat de prompt si detaliat. Sunt atat de fericita incit imi vine sa plang. Am platit atitia bani si nimeni nu mi-a oferit o consultatie atit de amanuntita, iar aici am primit-o gratis si fara sa ma misc de pe scaun. Va multumesc mult doctoressa. O sa urmez tratamentul intocmai si daca nu scap va scriu dupa. In eventualitatea in care nu o sa pot scapa definitiv de problema, ma pot deplasa chiar si la Bucuresti, daca o sa ma puteti primi. Oricum vara aceasta am drum incolo. Mai am doar 2 intrebari ca sa ma lamuresc definitiv: Offline #4 2007-07-04 17:18:10
Re: Problema genitala majoradupa ce ia fasigynul...a doua zi poate sa ia flucovimul(cred ca pot fi luate si in acceasi zi dar nu sunt sigura)...si cu clotrimazolul poate incepe cat de curand...lenjeria fierbeo care poti...si care nu calc o umeda...si poarta de preferat doar chiloti de bumbac...fara chestii sintetice... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-04 17:19:38) happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-07-04 21:49:29
Re: Problema genitala majoraMultumesc crys_ty_na. Asa o sa fac. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-04 22:09:03
Re: Problema genitala majoraFetelor, ma intreb acum: oare baile foarte concenrate cu sare de mare pot sa-mi dezechilibreze flora vaginala? Stie cineva? Offline #7 2007-07-04 22:12:46
Re: Problema genitala majorada cine ti-a zis sa te speli cu apa cu sare de mare? #8 2007-07-04 22:20:37
Re: Problema genitala majoraPai, nu stiu... O folosesc pentru piele. O catifeleaza. Offline #9 2007-07-04 22:21:19
Re: Problema genitala majoralimiteaza-te cu folosirea ei doar la piele. Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-04 22:21:32) mami de minuni Offline #10 2007-07-04 22:48:17
Re: Problema genitala majoraAdica cum? Daca tot fac baie, si nu dus? Offline #11 2007-07-05 06:18:08
Re: Problema genitala majorafaci baie dar asta nu inseamna ca iti intra prin toate orificiile. la cum te-ai exprimat mai sus intelesesem ca vrei sa faci spalaturi vaginale cu ea mami de minuni Offline #12 2007-07-05 11:11:23
Re: Problema genitala majorapumpkin...sincer am spus detaliat punctul meu de vedere pentru ca te aflii la chisinau...altfel, fara doar si poate te-as fi invitat la cabinet....nu dau consultatii si tratamente on-line! Fireste, ar fi de dorit, daca oricum ajungi in Bucuresti, in cazul in care situatia nu se rezolva, sa ne vedem sa discutam fata in fata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2012-02-09 00:10:16
Re: Problema genitala majoraBuna!Am si eu o problema medicala care ma macina de citva timp,ajutati-ma va rog....In urma cu 2 ani printr-un consult medical,am depistat ca am o infectie:Gardnerella Vaginalis,am tratat-o asa mi-a zis genicologul personal,dar nu dupa mult timp,iarasi mi-au aparut secretii vaginale,mirosul neplacut si toate celelalte urmari....Tot atunci si prietenul a urmat tratamentul,dar nustiu din ce cauza din nou s-au inceput eliminarile....Puteti va rog sa imi spuneti,dak infectia asta se trateaza,si cum daca este posibil,va rog mult,sunt disperata,am obosit de folosit tablete,suporzitorii vaginale,nu mai stiu ce sa mai fac.Plus la toate am depistat ca am 2 erozii,una mare in colul uterin si cealalta la intrarea din vagin in colul uterin(mica),imediat cum am aflat le-am si ars cu laserul,dar erozia de la intrarea in colul uterin nu s-a ars bine(,probabil,asa cred eu),ca mai este si acum(le-am ars acum 2 ani).Pentru tratarea infectiei am folosit:Gardnerella Vaginalis,am folosit:Betadin,Gino-daktarin,Neo-penotran,picuratori,plus la toate odata in saptamina ma spal cu Hlorfilipt,puneti-mi va rog daka au avut efect in tratarea infectiei.Va rog mult,ajutati-ma cu ceva sfaturi in tratarea definitiva a eroziei,infectiei....Multumesc mult!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|