|
Nu esti logat.
Posibila infectie ???#1 2012-02-08 22:42:19
posibila infectie ???buna deci de cateva zile am observat cateva simtome si vreau sa fiu sigura daca este necesar sa merg la medic...prietenul meu zice k nui nimic dar nul cred:D...zona din jurul vaginului este rosie iar in timpul penetrari simt ca ma ustura ..iar ieri am observat k mi.a aparut o scurgere alba....acum trei luni am avut candida dar mi.a trecut poate sa fie tot asta? desi atunci nu ma durea si nu era rosie partea aceea:-?.....iar daca trebuie sa merg tot la medicul ginecolog nu? Offline #2 2012-02-08 22:46:39
Re: posibila infectie ???Da,tot la medicul ginecolog trebuie sa mergi si este posibil ca acea candida sa refiaparut.Simptomele pot varia,insa acum daca spui ca te ustura si ai si scurgerea aia alba e un pic suspicios.ai si mancarimi? Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-08 22:59:11
Re: posibila infectie ???da uneori nu e constant Offline #4 2012-02-08 23:23:35
Re: posibila infectie ???E candida,dute la medic Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-09 00:50:05
Re: posibila infectie ???mersi acum trebuie sa gasesc un ginecolog bun ... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|