|
Nu esti logat.
Viviflor#1 2010-03-12 22:31:37
viviflorMi-a prescris dr. ginecolog 12 ovule Viviflor, eu le-am cumparat in urma cu vreo luna, dar nu le-am folosit inca, acum aveam de gand sa incep, dupa ce am terminat cu alte tratamente. Offline #3 2012-02-08 21:29:35
Re: viviflorBuna. as dori sa stiu si eu parerea unei persoane avizate pt urmatoarea situatie: am de facut un tratament cu viviflor pentru refacerea florei, insa din neglijenta am uitat pentru o noapte ovulele in camera. Oare pot continua tratamentul cu ele daca nu au stat la temperatura indicata pe prospect (2-8 grade) sau si-a pierdut proprietatile? Multumesc! Offline #4 2012-02-09 10:42:41
Re: viviflorAvand in vedere componenta lor( Lactobacillus ) e indicat sa cumperi altele , ele trb neaparat pastrate la temperatura aceea pt a nu se "degrada" compozitia . Si eu am facut tratament timp de cateva zile , mai multe luni cu asa ceva iar medicul si inclusiv farmacistul mi-au explicat diferite situatii , cum ar fi si cea cu care te confrunti u . Offline #5 2012-02-09 19:57:37
Re: viviflorMerci! Alti bani, alta distractie Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|