|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac la liceu#1 2012-02-11 00:13:58
Nu stiu ce sa fac la liceu* Ultima oara a fost editat de suavemente (2012-02-11 17:32:50) Offline #2 2012-02-11 00:19:05
Re: Nu stiu ce sa fac la liceudaca tu asta simti sa faci fa-o,mai apoi vei regreta,nu te uita in urma,oameni rai sunt la tot pasul,in principiu tu contezi ce mai mult.cu amicele de aici,te poti vedea in pauza si week-end si te vor intelege daca te muti.asculta-ti inima Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-11 00:39:07
Re: Nu stiu ce sa fac la liceuprietena mea cea mai buna din liceu era intr-o clasa paralele si inca si acum suntem prietene (sunt in anul 2 facultate). faptul ca nu o sa mai fiti colege de clasa nu inseamna sfarsitul unei prietenii adevarate. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2012-02-11 00:53:25
Re: Nu stiu ce sa fac la liceujust do it. Offline #5 2012-02-11 10:20:16
Re: Nu stiu ce sa fac la liceuFaptul ca te muti in alta clasa nu e deloc ceva rau,ai oportunitatea sa mai cunosti oameni noi.In legatura cu informatica,daca inveti totul este foarte okey,eu fac informatica si sincer nu imi place deloc Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-11 10:31:39
Re: Nu stiu ce sa fac la liceuEu zic sa ai incredere in tine si in ceea ce vrei cu adevarat,eu te sustin,tatal meu vrea sa dau la medicina,dar chiar crezi ca voi da ),nuuu,eu vreau la psihologie si asa ramane Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-02-11 10:33:51
Re: Nu stiu ce sa fac la liceu* Ultima oara a fost editat de suavemente (2012-02-11 17:32:00) Offline #8 2012-02-11 10:41:01
Re: Nu stiu ce sa fac la liceuTi-am spus draga mea,faci cum crezi tu ca este mai bine pentru tine,urmeaza-ti inima,daca iti place engleza ramai aici si incearca sa te imprietenesti cu cei din acea clasa,pe cei din clasa ta nu trebuie sa ii bagi in seama.Uite,eu nu imi suport de mor un coleg si l-am scuipat in ochi pentru ca se umfla la mine si tot imi spunea sa ii dau una,nicaieri nu e perfect Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-02-11 11:26:14
Re: Nu stiu ce sa fac la liceusi eu am terminat bilingva engleza,9 ore/saptamana.in locul tau nu as da engleza pe nimic.asta iti va trebui peste tot. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #10 2012-02-11 13:17:32
Re: Nu stiu ce sa fac la liceuAr trebui sa te interesezi cam ce fac ceilalti la clasa, cat de grea este materia. Si informatica este destul de cautata, daca mai urmezi si o facultate in domeniu ai mai multe sanse sa gasesti job-uri bine platite. Bine, tu acum esti micuta, cred ca nu prea te intereseaza lucrurile astea. Vrei doar sa gasesti niste colegi cu care sa te simti in largul tau. Nici mie nu mi-au placut colegii din liceu; uneori e bine sa ai tocilari pe langa tine pentru ca te motiveaza sa inveti mai bine. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #11 2012-02-11 14:32:35
Re: Nu stiu ce sa fac la liceutu vrei sa te transferi doar pt ca ti se pare ca cei din acea clasa sunt mai uniti? nu te lasa inselata de ce vezi cateva minute pe zi, in pauze. bisericute sunt peste tot! V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|