|
Nu esti logat.
Menstruatie maro#1 2012-02-10 10:31:24
Menstruatie maroHey! Probabil ca a mai fost topicul asta pana acum despre intrebari de genul dar eu sunt putin ingrijorata. Am ciclul oarecum regulat adica stiu clar ca are niste reguli, vine la 24 sau 26 de zile cand se schimba vremea sau am fost bolnava vine la 29 de zile. Offline #2 2012-02-10 22:31:13
Re: Menstruatie maroSubscriu,fa un test de sarcina,unu la mana si doi la mana consulta un medic,iesi cu multe avantaje din cabinetul unui medic ginecolog:fara stres si poate si cu anticonceptionale Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-11 15:04:36
Re: Menstruatie marosalut, am nevoie de un sfat urgent va rog mult, am avut menstruatia normala in ultimele 3 luni,ultima luna fiind ianuarie pe 15 si de atunci nu mi se mai opreste! nu este abudenta dar e maro..am fost akm 2 sapt intr-o farmacie si mi-au sp ca sunt racita si sa nu ma ingrijorez, mi-au recomandat niste fiole pt oprirea sangerari..in fine nu le-am luat , dar eu sunt ingrijorata pt ca mi sau intarit putin sanii si ma gand sa nu fi ramas insarcinata! avand in vedere ca nu m-am protejat niciodata...,mi-am fact si un test si a esit negativ...dar nu prea am incredere...sunt f speriata nu pot ajunge deocamdata la un medic si vas ruga sa mi sp si mie o parere..multumesc! Offline #4 2012-02-11 15:31:55
Re: Menstruatie maroOri esti racita,insa iar farmacistele nu se rezuma la a-si face treaba cum trebuie si dau sfaturi dupa cum le tuna.Oricum,ideea e ca trebuie sa ajungi la medic cat mai repede,nu e deloc normal sa nu ti se mai opreasca menstra aia maro ,poate doamne fereste ai o rana pe col sau alte minuni,tinand cont ca nu te-ai protejat niciodata si imi vine sa te bat prin internet pentru asta.E posibila si o sarcina,sfatul nu numai al meu cred ca a tuturor fetelor e sa mergi la un medic si nu la farmacie... Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-02-11 15:32:13) Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-11 15:48:40
Re: Menstruatie maroda stiu, asa o sa fac..ms mult! Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-11 16:30:59
Re: Menstruatie maroSi cat mai repede geanina,unele lucruri nu au timp si incearca sa te protejezi Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-02-11 23:55:44
Re: Menstruatie marosau sa ramai gravida si sa vedem atunci. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|