homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi?

#1 2012-02-07 22:26:11

kkatty35
Membru
Inregistrat: 2012-02-07

Ce poate fi?

Buna !!!
In primul rand as vrea sa ma prezint , dat  find faptul ca sunt nou venita in aceasta comunitate. Numele meu este Andreea si am 18 ani , eleva. Am o problema destul de jenanta ( pentru mine) In ultima vreme mi-au aparut pe interiorul coapsei , foarte aproape de zona genitala niste "bubite" daca le pot spune asa , seamana cu niste cosuri sub piele  si sunt buchet si apoi cateva zile mai tarziu mi s-a inflamat o labie si am senzatii de disconfort in zona aceea . Bubitele sunt destul de dureroase la fel si inflamatia . Ceea ce ma nedumereste este faptul ca simptomele aceste se prezinta doar intr- o parte , cealalta labie nu este inflamata la fel bubitele nu se prezinta decat pe partea labiei inflamate. Nu am relatii sexuale insa acum 1 saptamana am avut o cistita cumplita urmata de o vaginita la fel de deranjanta. Bubitele au aparut dupa ce vaginitaa incetat . Am administrat Nidoflor si ma gandeam ca ar fi putut aparea in urma hipersensibilitatii mele si inflamatia datorita lenjeriei stramte. Ma tem sa nu fie altceva ca herpes sau vreo candidoza. De mers la ginecolog imi este un pic ruzine si nici nu am unde sa merg din cauza ca sa desfiintat spitalul si trebuie sa merg in oras. Ma gandeam daca sa mai administrez Nidoflor, hipersensibilitatea mea mi-a provocat probleme chiar si cand eram mica, si poate din cauza asta au aparut. Daca siptomele se prezinta doar intr-o parte mai poate fi vorba de vreo infectie. Sper sa nu fie ceva grav , totusi imi provoaca disconfort .Sper ca ma puteti ajuta macar cu un sfat.

Ultima oara a fost editat de kkatty35 (2012-02-07 22:27:08)

#2 2012-02-07 23:33:30

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Ce poate fi?

zici ca esti virgina? daca esti virgina, e greu de spus ce ar putea fi.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-07 23:33:42)

#3 2012-02-07 23:35:07

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

draga kkatty,

bun venit!

e greu de spus despre ce e vorba, cel mai bine e sa mergi la medic, nu neaparat ginecolog, poate fi si dermatovenerolog sau chiar medicul tau de familie.

in principiu cred ca este vorba despre o forma de herpes, dar nu pot spune cu certitudine. poate fi vorba si de o reactie adversa la tratamentul pentru vaginita, dar faptul ca sunt doar intr-o parte, descrierea lor si faptul ca dor ma fac sa ma gandesc la gerpes.

cistita si vaginita le-ai tratat tu dupa propria parere cu nidoflor din cate inteleg, ceea ce nu e deloc bine.

cel mai potrivit lucru pe care il poti face este sa mergi la medic!

succes si sanatate!

#4 2012-02-09 21:23:31

kkatty35
Membru
Inregistrat: 2012-02-07

Multumesc pentru sfaturi . Inca nu am fost la ginecolog insa  bubitele si inflamtia incep sa nu mai fie foarte dureroase. Nu cred ca este herpes deoarece , bubitele nu au lichidul acela clar , albicios specific ( sper ca nu e) dar tot nu dispar  . Tind sa cred ca e doar o iritatie , insa am sa imi vizitez medicul de famile ca sa fie sigura. pentru inflamatie credeti ca ar fi bine sa folosesc crema de galbenele , pentru efectul sau calmant?

#5 2012-02-09 23:06:23

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

lichidul specific de care imi spui nu e deloc specific, confunzi un pic herpesul cu impetigo, in termeni populari bube dulci.
eu nu pot sa stiu ce ai, dar pregatirea de medic si faptul ca suntem pe un forum ma indeamna sa sustin cea mai nefericita posibilitate, cea a herpesului. e important sa stii daca e asta sau, chiar si pentru faptul ca vrei sa ai grija sa nu iti infectezi partenerul/viitorul partener. deci mergi la medic atunci cand poti.

crema de galbenele nu are ce sa strice, vreodata, dar nici nu ajuta, de cele mai multe ori.

sanatate!

Publicitate

loading...

#6 2012-02-10 11:12:02

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

De 2 zile ma doare ovarul stang, cand ma asez pe pat sau cand apas in zona ...astazi am observat o scurgere alba destul de abundenta fara miros., ca un iaurt asa care se taie, despre ce ar putea fi vorba. Merg luni la medic sa vad exact ce se intampla, dar voi ce credeti ce poate fi?

#7 2012-02-12 08:59:17

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Poate fi de la ovulatie daca nu iei AC, sau trebuie sa-ti vina nustiu
iar scurgerea poate fi o infectie, si trebuie sa te duci la medic sa-ti ffaca o lama.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#8 2012-02-12 09:57:12

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Daca e asa ca un iaurt nu e bine,mai ales daca se si taie,e normal sa fie abundenta daca nu iei ac,leucoreea este mai abundenta in timpul ovulatiei,insa dupa cum ai descris-o nu stiu ce sa zic.
Subscriu la ce a zis QueenOfRoses,la medic

Two souls don't find each other by simple accident

#9 2012-02-12 10:31:29

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

si la ovulatie..poti avea dureri de ovare si seamana cu ceea ce zici tu pentru ca lunar cate un ovar elibereaza ovul..dar secretia este ca albusul unui ou..in niciun caz ca iaurtul

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.