homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstuatie cu probleme

#1 2012-02-12 19:32:09

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

menstuatie cu probleme

Buna fetelor!
Am reluat AC acum 2 luni dupa o pauza de 9 luni...inainte luam Marvelon si nu am avut nici macar o data probleme legate de durata menstruatiei...de 2 luni iau Yasmine si tin sa spun ca in prima luna menstruatia mi-a venit normal si in a4a zi si a fost normala si ca, culoare si cantitate. In luna a2a menstruatia a venit conform "programului" in a4a zi de pauza, dar in cantitate foarte mica, cu cheaguri si de culoare maro in prima zi, in a2a zi si-a schimbat culoarea in rosu dar era aproape inexistenta si nu ramanea mai deloc pe absorbant, iar in a treia zi mu mi-a curs nimic pe absorbant dar menstruatie era prezenta sub forma de ramasite cand rosie cand maro, chegurile disparusera dupa prima zi. E a 4a zi si eu inca am "ramasite", fara sa se ia nimic pe slip. Prezint crampe musculare aproape permanente, de genul celor care apar inaintea inceperi menstruatiei. Pastilele le-am luat mereu la timp, nu am uitat nici una, dar am consumat pomelo. Stiu ca nu e indicat sa mananci greffruit cand iei Ac, dar nu am citit nimic despre pomelo. E posibil sa fi racit sau poate fi ceva mai grav? Ceva sfaturi, va rog!!!
Multumesc!

#2 2012-02-12 19:35:36

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

Re: menstuatie cu probleme

in timp ce administrezi anticonceptionale se schimba menstra..pot fi si cateva picaturi..oricat de putin ai sangera se considera menstra..daca ai luat pastilele corect stai linistita ..de pomelo stiam ca nu are nicio treaba nu interactioneaza cu anticonceptionalele puss.

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

#3 2012-02-12 19:40:56

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Pomelo nu interactioneaza cu ac-urile,in momentul administrarii anticonceptionalelor se formeaza o menstra "falsa" si nu va niciodata la fel,sau ca menstra naturala.Orice ar fi,daca e rosu si lichid e menstra,atata timp cat apare in pauza,cand apare in timpul administrarii e spotting.
Stai linistita,cand esti insarcinata si iei ac nu iti apare nimic rosu

Two souls don't find each other by simple accident

#4 2012-02-12 19:44:12

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

ms mult fetelor...e cand maro cand rosie, dar nu-mi ramane pe slip...e foarte putina, dar e in perioada de pauza...m-am speriat pt ca am luat marvelon mai multi ani si nu-mi amintesc sa fi patit vreodata asa...

#5 2012-02-12 19:46:33

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Stai linistita,important este sa vina puss ,orice ar fi,bine,daca e maro maro,mai mult maro decat rosu nu e prea bine,ar trebui sa vezi un medic,sarcina NU este,dar poate fi o problema a colului.

Two souls don't find each other by simple accident

Publicitate

loading...

#6 2012-02-12 19:46:40

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

situatii de astea se mai intampla..corpul nostru nu e ceas:*

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.