|
Nu esti logat.
DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONI-4#58 2012-02-06 18:13:49
Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONIheimdall, multumesc pentru raspuns, asa e , am avut CM, si mi-a venit mai putin cantitativ, si fara nici o durere de burta. Offline #59 2012-02-06 18:58:13
Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONIma bucur Offline #60 2012-02-16 17:32:38
Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONIam fost la doctor si am facut ecografie(si abdominala si vaginala) si mi a zis k nu am nmk la ovare ,si k am tot o inflamatie de la frigul asta....si nu mi a dat tratament decat tot k inainte niste antiinflamator doar 7 pastile...le am luat da ink ma mai doare... ce tratament sa mai iau sa scap odata de durere????? Offline #61 2012-02-16 18:00:48
Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONIte-as sfatui sa mai ceri inca o parere; daca inflamatia aia e anexita, pe langa antiinflamator ar trebui prescris si un antibiotic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #62 2012-02-16 20:09:57
Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONIam intrebat o pe doctorita si a zis k nu e anexita...a zis k mai am pana se ajunge la anexita si i am zis sa mi mai dea si alt tratament dar nu a vreut...si e a 3 a oara knd ma duc la ea tot q problema asta...si imi da asa un antiinflamtor si gata...si am intrebat o ce sa fac dak tot nu mi trece si a zis sa ma duc iar la control...isi bate joc de mine....si m am saturat sa ma mai duc la doctor deci nu ma mai duc deloc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|