|
Nu esti logat.
Sangerare si posibila sarcina?!#1 2012-02-17 03:29:15
sangerare si posibila sarcina?!buna dimineatza...k e dimineata deja la ora asta ...am si eu o nelamurire...sper sa ma poata ajuta doctoressa...si incep astfel...pe31ianuarie am avut ultima menstruatie, iar zilele dinainte(27,28 ian) am avut contact sexual cu sotul,neprotejat pt ca ne dorim un bebe ...insa pe15februarie am avut parte de o sangerare,ceea ce nu mi sa mai intamplat niciodata sa sangerez intre menstre...sangerarea a fost cat pt un absorbant zilnic,dar nu plin...nu am avut nici o stare de disconfort nici inainte nici dupa...si a fost pt scurt timp sangerarea...pur si simplu am simtit ca cva curge si knd m-am dus la baie am avut aceasta surpriza...pe 13,14febr am avut contact sexual neprotejat.menstruatia vine intre29-31de zile depinde de factorii de mediu am observat...mentionez k pt moment nu am posibilitatea de a face un control medical...dar poate puteti sa ma linistiti si chiar sa ma lamuriti cat de cat in aceasta privinta.mentionez ca am23ani si nu am avut nici o sarcina pana acum si nu ne mai protejam de aprox 3ani...m-as bucura sa am o veste buna ...va multumesc anticipat si va doresc o zi buna! Offline #2 2012-02-17 14:05:18
Re: sangerare si posibila sarcina?!ar putea fi o sangerare din cauza ovulatiei. nimic de speriat, se intampla uneori. Offline #3 2012-02-17 14:10:56
Re: sangerare si posibila sarcina?!multumesc pt raspuns gargarita...initial nu am vrut sa ma alarmez in privinta asta(cu sarcina)...tinand cont ca nu am avut o viata prea lipsita de griji si de probleme am pus totul pe seama stresului...ultimul control l-am facut anul trecut....nu am avut niciodata probleme ginecologice in afara unei candide tratate si chisturi ovariene care au fost tratate...la ultimul control am fost ok...sper sa nu fie nimic grav pt k ar fi un stres in plus pt mine ... Offline #4 2012-02-17 15:13:19
Re: sangerare si posibila sarcina?!vezi ce se mai intampla. daca a fost un incident izolat nu mi-as face griji. daca se repeta, mai bine ii povestesti medicului. Offline #5 2012-02-17 23:46:21
Re: sangerare si posibila sarcina?!
3 ani e prea mult. e neaparat nevoie sa mergi la medic pentru a vedea despre ce e vorba. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-18 00:24:35
Re: sangerare si posibila sarcina?!ms moksa...deja incep sa ma agit ...chestia e ca deocamdata nu putem ajunge la medic fiindca nu suntem in tara si aici nu avem chiar o situatie roz...am discutat cu sotul si in vara knd venim aks sa facem pasul pt un control...ne rugam la Dumnezeu sa fie bine... Offline #7 2012-02-19 15:11:40
Re: sangerare si posibila sarcina?!Buna ziua,o intrebare am si eu va rog .In data de 01.01.2012 am avut contac neprotejat cu sotul meu,iar ciclu menstrual trebuia sa vina in data de 19.01.2012 ,mentionez ca a venit putin si intrerupt durand doar 2 zile ,iar acum in luna feb as venit la fel intrerupt si foarte putin este posibila o sarcina nu am nici un simpot ciudat greata,rau sau altceva Offline #8 2012-02-19 16:06:44
Re: sangerare si posibila sarcina?!ioana, fa un test de sarcina si o sa te lamuresti. Intr-adevar, poate fi vorba de sarcina, dar nu putem sti sigur, deci cel mai bine ar fi sa faci un test. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|