homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot sa raman insarcinata?

#1 2012-02-20 10:41:57

roxxxa
Membru
Inregistrat: 2012-02-20

pot sa raman insarcinata?

Buna ziua,

Am o relatie de 2 ani. Prietenul meu a fost diagnosticat cu astenozoospermie, fapt pentru care nu ne-am protejat niciodata. Nu s-a intamplat nimic pana acum 3 luni cand eu m-am trezit ca sunt insarcinata. Am facut intrerupere de sarcina deoarece amandoi avem 22 de ani si nu e momentul, dar intrebarea mea este daca se poate ca el sa devina fertil de acum incolo. Eu am niste probleme care nu imi permit sa iau mult timp anticonceptionalele, iar el nu suporta prezervativul. Celelalte metode nu stiu cat sunt de sigure si de aceea imi este foarte teama, deoarece nu doresc sa se mai repete situatia. Pur si simplu nu stiu ce sa fac. Va rog mult dati-mi un sfat, ce as putea face. Sau este posibil ca sa se fi intamplat doar acum, dar nu sunt sanse sa se repete prea devreme, avand in vedere ca el nu tine niciun tratament pentru infertilitate, ia doar vitamine pentru cresterea imunitatii.

Va multumesc.

#2 2012-02-20 17:37:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: pot sa raman insarcinata?

din moment ce ai ramas gravida o data, se poate intampla oricand; genul asta de probleme de fertilitate dispar din senin, fara vreun tratament.
asa ca poate n-ar fi o idee rea sa se chinuie putin cu prezervativul, n-am auzit pe nimeni murind din cauza asta... trebuie doar putin antrenament si vointa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-20 17:39:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: pot sa raman insarcinata?

astenozoospermie-  motilitate scazuta a spermatozoizilor (mobilitate scazuta)- nicidecum infertilitate. de aici si faptul ca ai ramas insarcinata. eu zic sa te protejezi de acum inainte, daca nu se poti cu anticonceptionale, sa suporte el prezervativul, pentru ca o experienta ca a ta, o intrerupere de sarcina e o trauma pentru o femeie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.