homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicina-3

#39 2010-10-11 19:27:55

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: medicina

Ei is oarecum destepti hestia...merg pe principiu ca se castiga multi bani...spre exemplu in anul 1 se inmatriculeaza 600 de romani...300 buget, 300 taxa...taxa f mare in comparatie cu celelalte facultati...dupa primul an au ramas 400 si ceva...o parte au renuntat, dar au platit o taxa de 40 de mil facultatii, bani pe care nu ii mai primesc inapoi...o parte raman repetenti...si mai platesc inca o data taxa wink ...de data asta si mai mare...acum dupa anul 2 sunt sub 400...asa castiga facultatea sute de milioane de la romani, si sa nu mai vorbesc de sute de mii de euro de la straini...si aici nu luam in calcul spagile...asta e lumea in care traim neutral

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-10-11 19:28:49)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#40 2010-10-11 19:56:19

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

40 de mil???? atat e taxa la voi? la noi e vreo 80 de mil. si asa multi studenti sunt la taxa?? la noi nu cred ca sunt mai mult de 180-200 la toate specializarile.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#41 2010-10-11 20:07:58

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

call noi am avut fixata taxa de 38 de mil...acum am inteles ca e vreo 60-70 ...sincer nu stiu cat exact...si in privinta studentilor taxa-buget stiu ca la medicina generala putin mai multi de 50% sunt la buget, deci 300 si ceva...dar nu cu mult peste 50% ...s-o mai fi schimbat acum...nu prea stiu ca n-am avut niciodata vreo problema ca sa ma interesez.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#42 2010-10-11 21:26:22

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

na nu stiu nici eu. spun din ce i-am auzit si eu pe colegii mei de la taxa, dar cand am dat eu admitere, erau 280 locuri la buget si 70 la taxa si la stoma 70 la buget si 35 la taxa. poate la iasi o fi altfel smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#43 2010-10-11 22:33:31

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

in buc taxa e 60 mil, cel putin asa scrie pe site-ul facultatii. acum 8 ani cand am dat eu admitere taxa era 1100 de eoru sau dolari sau ceva de genul... nu stiu exact.
singurul lucru bun care mi se pare ca e acum, iar cand eram eu studenta nu era, e faptul ca daca la sfarsitul anului, daca nu esti in primii XY studenti, treci la taxa. prin asta te obliga orecum sa te mentii sus, daca nu iti convine evident sa scoti banul...

si, da, intr-adevar, unoversitatiile castiga bani, insa lucrul asta se intampla si in vest, unde sa nu uitam ca nu exista locuri bugetare si cu plata..  exista numai ideea vrei sa inveti - scoti banul, eventual ai bursa - imprumut, pe care il restitui dupa X ani de munca.... la noi omul e tentat sa scoata banul, ca sa nu mai spunem ca (,) calitatea invatamantului e pe zi ce trece mai indoielnica. si cand spun asta ma refer la comparatia facuta intre mine si sora mea care abia e anul 3 .. nici nu se compara ce si cum se facea la cursuri si mai ales la lp-urile mele, fata de ale ei...  in conditiile in care profii si asistentii sunt aproximativ aceeasi....

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Publicitate

loading...

#44 2010-10-11 22:41:29

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

si in sibiu si intimisoara se da admitere numai la biologie. in sibiu ai de ales fie biologie XI sau chimie XI +XII

#45 2012-02-20 22:21:01

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Am si eu o intrebare offtopic si nu stiu unde s-o postez : cred ca mi-am luxat glezna si as vrea sa fac o radiografie, problema e ca nu sunt din bucuresti si nu stiu daca la spitalul foisor e nevoie de trimitere sau programare. Ma poate ajuta cineva?

Ultima oara a fost editat de blackberry (2012-02-20 22:21:47)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.