homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lichid preejaculator-4

#58 2012-02-20 23:40:09

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Re: lichid preejaculator

Da, corect. Dar eu explicam numeric pentru sansa mica/mare. Mai multe sanse ai sa mori daca-ti dai cu piatra-n cap de 100 de ori decat daca ti-ai da de 10ori. Dar defapt ideea e..de ce ti-ai da cu piatra in cap?

#59 2012-02-20 23:51:41

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

tiiiiimo,corect gandita dpdv numeric. Dar dpdv "spermic" nu stau asa lucrurile...e vorba doar de unul,1 singur  lol

Ultima oara a fost editat de Biannca (2012-02-20 23:52:04)

#60 2012-02-20 23:54:27

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

timo a scris:

Da, corect. Dar eu explicam numeric pentru sansa mica/mare. Mai multe sanse ai sa mori daca-ti dai cu piatra-n cap de 100 de ori decat daca ti-ai da de 10ori. Dar defapt ideea e..de ce ti-ai da cu piatra in cap?

iti dai cu piatra in cap atunci cand iti place sa te faci sa suferi singur ....

Ne dorim si noi bebic

#61 2012-02-21 10:11:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

"During sexual arousal each gland (aka glandele cowper) produces a clear, viscous secretion known as pre-ejaculate. This fluid helps to lubricate the urethra for spermatozoa to pass through, neutralizing traces of acidic urine in the urethra,[2] and helps flush out any residual urine or foreign matter. It is possible for this fluid to pick up sperm, remaining in the urethral bulb from previous ejaculations, and carry them out prior to the next ejaculation. The Cowper's gland also produces some amount of prostate-specific antigen (PSA), and Cowper's tumors may increase PSA to a level that makes prostate cancer suspected."

"During the process of ejaculation, sperm passes through the ejaculatory ducts and mixes with fluids from the seminal vesicles, the prostate, and the bulbourethral glands to form the semen."

sesizati diferenta? lichidul pre-ejaculator nu trece pe langa spermatozoizi cand este eliminat, deci nu are de unde sa se "contamineze" decat daca a existat o ejaculare anterioara.
in fine... nu incurajez coitul intrerupt, si nici punerea prezervativului inainte de "marele final", dar macar sa stim care-i treaba de fapt.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#62 2012-02-21 12:44:33

Nicolle28
New member
Inregistrat: 2012-02-21

Violete.Purpurii a scris:

mi se pare foarte putin probabil ca ea sa fi ramas insarcinata, din ceea ce a zis el acolo, insa niciodata nu se stie... cel mai bine ar fi ca inainte de a intra in arta sexului sa se documenteze putin...ca sa nu fie probleme apoi wink

Se poate ramane insarcinata foarte usor de la aceasta "picatura a placerii". Eu si sotul am folosit-o foarte multi ani cu succes, dar intr-un final inevitabilul s-a produs, ce-i drept dupa vreo 8 ani. tummenupp

Publicitate

loading...

#63 2012-02-21 14:03:31

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

yoyo, sursa?

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#64 2012-02-21 14:06:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

wikipedia, am uitat.
cand o sa am timp, o sa caut studiile medicale pe care le-am citit mai demult in legatura cu asta; dar cum n-am cea mai mica idee cum ii zicea la site, m-am rezumat la asta; aceeasi chestie, spusa mai pe scurt.

si-am mai gasit asta:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/8570_male_anatomy.jpg

in poza se vede ca traiectoria lichidului pre-ejaculator, secretat de glandele cowper, nu se intersecteaza cu spermatozoizii.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.