|
Nu esti logat.
Henna...vopsea de par-2#20 2010-09-16 22:04:59
Re: henna...vopsea de parma gandesc intii, dupa testul de alergie, in cazul in care nu reactioneaza rau pe piele, sa tin in cap henna cu o punga, peste noapte :-? Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #21 2012-02-22 17:10:26
Re: henna...vopsea de parfetelor, acum cateva luni m-am vopsit si eu cu henna, pt a 2-a oara (probabil ca prima data nu am stat destul si de-asta s-a dus repede culoarea). Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #22 2012-02-22 17:39:38
Re: henna...vopsea de parpai nu cred ca ai cum s-o mai scoti o sa iasa in timp, cand o sa vrea ea Offline #23 2012-02-22 18:06:23
Re: henna...vopsea de pareu stiu ca nu se duce... eventual sa iti faci cu henna de culoare mai inchisa... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|