homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Henna...vopsea de par-2

#20 2010-09-16 22:04:59

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

Re: henna...vopsea de par

ma gandesc intii, dupa testul de alergie, in cazul in care nu reactioneaza rau pe piele, sa tin in cap henna cu o punga, peste noapte  :-?

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#21 2012-02-22 17:10:26

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

fetelor, acum cateva luni m-am vopsit si eu cu henna, pt a 2-a oara (probabil ca prima data nu am stat destul si de-asta s-a dus repede culoarea).

Acum incerc sa scap de ea si nu mai reusesc.. Am incercat cu balsam, cu sampon nuantator, cu ceai de musetel. Nimic. Am intrebat si la un salon si tipa de acolo a zis ca imi mai iese doar cu.. foarfeca.

Aveti idee ce as mai putea incerca sa imi scot roscatul din par si sa revin la blondul meu inchis? (nu mai e culoarea uniforma si parca numai de-a naibii nu vrea sa iasa toata din par...)  roll  sad

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#22 2012-02-22 17:39:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu cred ca ai cum s-o mai scoti  neutral o sa iasa in timp, cand o sa vrea ea

#23 2012-02-22 18:06:23

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu stiu ca nu se duce... eventual sa iti faci cu henna de culoare mai inchisa...

Este aici un articol: http://www.mookychick.co.uk/health-beau … -henna.php
Poate gasesti o solutie optima.. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.