|
Nu esti logat.
Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Pagini: 1
#1 2007-01-13 17:37:49
Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?doctorul mi-a prescris anticonceptionale Karissa dupa un avort.acum o saptamna am fost diagnosticata cu vaginita si trebuie sa urmez un tratament cu Doxiclina(antibiotice). acum astept sa mi se termine menstra ca sa pot incepe tratamentul.Problema mea este urmatoarea: Daca urmez acest tratament interactioneaza Doxicilina(antibiotic) cu anticonceptionalele Karissa? Mi-e frica sa nu isi piarda anticonceptionalele din efect.se poate asa ceva?mai pot ramane insarcinata? Offline #2 2007-01-13 17:47:00
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Si eu iau anticonceptionale Karissa si in momentul de fata si antibiotice ( ospen ). Din cate stiam , interactioneaza si e nevoie de o protectie suplimentara cat timp iei aceste antibiotice ( si cateva zile dupa ) May all your joys be pure joy, and all your pain champagne! Offline #3 2007-01-13 17:53:51
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?da interactioneaza cu anticonceptionalele trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului + inca 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-01-13 18:09:01
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?
cam slaba protectia suplimentara si faci cum au spus fetele mai sus. Offline #5 2007-01-13 18:10:18
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?
subscriu. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-05 19:15:15
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?panadol interactioneaza cu karissa? Offline #7 2011-11-05 19:21:56
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?panadolul nu interactioneaza cu anticonceptionalele. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #8 2011-11-05 19:32:32
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?ms frumos angeldarkwoman Offline #9 2012-02-23 10:23:28
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Buna. Iau contraceptive karissa dar de ieri am inceput sa iau si antibiotice CLAR SI EURESPEN. Am nevoie de protectie suplimentara pe durata tratamentului? Si ieri am avut contact sexual iar spere seara am inceput sa iau antibioticele. Am fost protejata? Offline #10 2012-02-23 10:26:07
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Contactul sexual de ieri a fost protejat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2012-02-23 10:29:58
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Multumesc mult pt raspuns. Offline #12 2012-02-23 10:34:41
Re: Interactioneaza anticonceptionalele Karissa cu Doxicilina(antibiotic)?Cu placere! Fericita mamica de Aida Maria! Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|