|
Nu esti logat.
Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseiPagini: 1
#1 2007-12-27 14:15:34
Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseiAs vrea sa vb si eu ceva cu voi..asta daca ma puteti ajuta bineinteles Offline #2 2007-12-27 14:33:33
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseile ai spus medicilor ca iei anticonceptionale? acea sangerare a aparut exact dupa ce le ai intrerupt sau cand ai reinceput folia?vrei sa unesti 2 folii? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-27 14:33:42
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseisincer mai curand le-ai intrerupe de tot pana afli ce si cum si primesti un tratament adecvat. sanatate! mami de minuni Offline #4 2007-12-27 15:03:30
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseim-am gandit si la asta..dar...mi-e teama Offline #5 2007-12-27 15:05:57
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseinu ar trebui sa le unesti...dar la fel zic si eu ca eu_vreau...mai bine le intrerupi dupa ce termini folia...pana sti sigur ce si cum... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-27 15:14:29
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseipisoi mik, avind in vedere gravele tale probleme de sanatate si eu zic sa opresti contraceptivele...daca ti-e teama de sarcina foloseste prezervativ. logodnicul poate intelege cred eu ca e de preferat asa decit sa mori prin accident vascular cerebral inainte de nunta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-12-28 16:54:05
Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoresseiVa multumesc, noi oricum ne gandisem la aceasta varianta..din partea lui nici nu imi fac pb..el m-a sustinut tot timpul. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|