|
Nu esti logat.
Dileemaaa#1 2012-02-24 01:47:37
DileemaaaSalutaree! Iau Ac Yaaz de mai mult de 8 luni...mi-a fost prescris de medic pentru chisturi si intre timp am ramas cu el si pentru protectie pentru ca m-am impacat foarte bine cu el. Nu am luat in greutate nu nimic...Bun. Luna asta am avut contact sexual...AC l-am luat la ora stabilita sau in jurul orei...dat fiind ca am un program mai aglomerat au fost zile in care intarziam cu o ora maxim 2 ...Care sunt sansele sa fi ramas insarcinata dat fiind ca in seara asta am luat pastiluta alba si maine trebuie sa o iau pe cea roz....si mie nu mi-a venit ciclul inca? Offline #2 2012-02-24 09:27:16Re: Dileemaaadaca nu ai intarziat cu pastilele mai mult de 12 ore protectia nu a scazut. Menstra poate aparea in oricare din zilele de pauza, daca nu apare pana incepi folia noua fa totusi in test de sarcina Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|