|
Nu esti logat.
Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!#1 2012-02-24 16:46:53
Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!am avut voma usoara dupa 4 ore de la administrarea ultimei pastile roz.asta inseamna ca urmatoarele sunt placebo.pe prospect am 2 variante(mentionate la un comprimat uitat intre zilele 15-24,pentru ca se considera ca efectele ar fi asemanatoare uitarii unei pastile):sa iau comprimatul uitat si sa termin administrarea comprimatelor roz, ceea ce pica pentru ca era ultimul roz si oprirea imediata a pastilelor roz si inceperea celor albe...care practic vine de la sine,urmatoarele fiind albe...deci? Offline #2 2012-02-24 16:49:14
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!daca au trecut mai mult de 12 de cand ai luat pastila, arunci pastilele placebo, incepi o noua folie, si te protejezi suplimentar pana inghiti primele 7 pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-02-24 18:07:32
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!au trecut 12 ore.daca am avut deja contact,iau pastila de a doua zi? Offline #4 2012-02-25 11:04:58
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!daca ai avut contactul la mai putin de 36 de ore de la ultima pastila luata corect, a fost protejat; daca a fost dupa cele 36 de ore (adica dupa 12 de la ora la care ai luat pastila ce ai vomitat-o), exista risc de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-02-25 21:06:04
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!am fost la farmacie si mi-au zis ca fiind ultima pastila, riscul de sarcina este prea mic si ca nu are rost sa iau pastila de a doua zi si ca pastila se metabolizeaza la 2 ore dupa ingerare, iar la mine trecusera aproape 4. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-26 09:25:04
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!fetelor am nevoie de sfatul vostru.... am vomitat dupa fi 4 ore prima pastila din blister ! mai e o ora si trec cele 12 ore deci nu mai am cum sa iau o pastila din alta folie ca nu ajung pana atunci la farmacie!ce e de facut? sunt disperata Offline #7 2012-02-26 09:53:06
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!ia urmatoarea pastila din folie, si te duci la farmacie maine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-02-26 10:02:26
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!nu prea am inteles ce ai vrut sa zici yoyolina! continui pastilutele normal? sunt ok? trecusera 4 ore si 30 de minute ! dar e vorba despre prima pastila din blister Offline #9 2012-02-26 10:10:11
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!hotaraste-te: 4 ore, sau 4 ore jumate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-02-26 10:39:23
Re: Am vomitat ultima pastila roz Yaz!!acum m'am luminat ! mersi mult pt raspuns! au fost 4 ore si jumatate,dar tot mi s'a parut riscant. O sa fac cum m'ai sfatuit, mersi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|