|
Nu esti logat.
Sangerare usoara dupa contactul sexual#1 2012-02-21 14:14:09
sangerare usoara dupa contactul sexualmi-am inceput viatza sexuala acum 4 luni,nu am avut o viatza sexuala activa...la primul contat nu a aparut acea sangerare..nu am mai avut contact de o luna jumate,iar aseara am avut contact sexual cu prietenul meu...a tiinut cam mult si a fost putin prea repede(brusc) iar la sf contactului cand m-am sters eram putin de sange...mentionez ca am fost la un control ginecologic in luna ianuarie si am facut o ecografie intravaginala si mi-a zis ca nu am rana pe colul uterin..doar ca am ovare polichistice si de aici nu am o menstra reglata..app am fost la control de firica sa nu sfiu insarcinata...!i s-a mai intamplat cuiva asa??ma gandeam ca acum s-a rupt himenul.... Offline #2 2012-02-21 14:26:19
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualda, si eu zic ca acum s-a rupt himenul Offline #3 2012-02-21 17:18:38
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualalta explicatie nu gasesc...dar totusi dupa camm 7 contacte sa apara si sangerarea...off ce complicata este viata:)) Offline #4 2012-02-26 14:48:56
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualheimdall te rog ajuta-ma cu un sfat...am luat in februrie pe duphaston timp de 5 zile cate 2 pe zi mi-a aparut menstra dar nu in cantitate normala si putin inchisa la culoare...am luat duphaston pentru ca nu imi venise in luna ianuarie nu sunt insarcinata pt ca am facut multe teste si au ieist negative...aseara am avut un contact sexual cu prietenul meu si mai devreme cand am fost la baie am observat pe hartie o scurgere putin maronie de parca ar trebui sa imi vina cm dar am avut pe 11 feb de la duphaston...oare ce poate sa fie??sa mai imi fac un test de sarcina??ultimul contact care l-am avut a fost pe 6 decembrie iar pe 10 ianuarie am fost la un consult ginecologic pt o posibila sarcina,am facut o eco intravaginala si mi-a zis ca nu e vb de sarcina dar mi-a zis ca am ovare polichistice..i-am zis ca nu mi-a venit menstra ca trebuie sa vina pe 5-6 ian...si nu a apatut,mi-a dat sa fac niste analize de sange pt tiroida dar am mai facut si nu am asa ceva...si am luat la indrumarea farmacistului duphaston...poate sa fie o raceala si din cauza asta sa am scurgerile astea??? Offline #5 2012-02-26 15:12:05
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualin primul rand nu mai posta peste tot Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-26 15:32:43
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualnu mi-a zis nimic a zis sa fac analize pt tiroida....am mai facut si nu am nimic...dar acum 2-3 ani cand nu imi mai venise cm timp de 6 luni am fost la un control ginecologic si la un endocrinolog(eram virgina)si mi-a prescris yasmin...si a zis sa le intrerup atunc cand o sa vreau sa raman insarcinata..dar eu le-am intrerupt pt ca ma cam ingrasam de la ele.....as vrea sa incep sa e iau iar dar... Offline #7 2012-02-26 15:34:10
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualmetgi la un cabinet de planning si ti se vor prescrie niste AC potrivite tie, ai rezolva si problema contraceptiei si ar fi indicate si pentru ovarele polichistice Offline #8 2012-02-26 15:39:15
Re: sangerare usoara dupa contactul sexualde asta mi-au fost prescrise yasmin..si pt ovarele polichistice!multumesc mult de sfaturi:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|