|
Nu esti logat.
Embolizarea fibromului uterin#1 2012-02-27 14:36:18
embolizarea fibromului uterinBuna ziua.M am hotarat sa scriu pe acest forum pt a va impartasii cateva idei depsre emblizarea fibromului uterin si ai multumii doctorului care mi-a schimbat viata.Anul trecut in luna septembrie am fost diagnosticata cu un fibrom uterin de 7mm.Am fost foarte speriata sa aud ca la 35 de ani sa am asa ceva. Offline #2 2012-02-27 15:50:37
Re: embolizarea fibromului uterinreclama? Offline #3 2012-02-27 16:13:39
Re: embolizarea fibromului uterindraga anca.. aceasta persoana mi a salvat viata!! Dl dr.Rares Nechifor.Da i te rog un search pe google despre acest dr. si vreau sa mi spui daca cele sutele de pareri sunt reclame ! Eu am fost f multumita si am vazut f multe pers ca se indreapta catre chirurgie...de ce sa apelam la asa ceva,stiind ca exista f multe riscuri....acesta procedura este noua la noi! si cu rezultate fbune.asa ca mesajul meu a fost adresat catre toate persoanle care sufera de asa ceva si sa stie catre ce doctor sa se indrepte.DL dr. Rares Nechifor impreuna cu echipa medicala de la spitalul Delta...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|