homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Embolizarea fibromului uterin

#1 2012-02-27 14:20:09

ana maria 12
New member
Inregistrat: 2012-02-27

Embolizarea fibromului uterin

Buna ziua.M am hotarat sa scriu pe acest forum pt a va impartasii cateva idei depsre emblizarea fibromului uterin si ai multumii doctorului care mi-a schimbat viata.Anul trecut in luna septembrie am fost diagnosticata cu un fibrom uterin  de 7mm.Am fost foarte speriata sa aud ca la 35 de ani sa am asa ceva.
      Doctorul meu ginecolog mi-a zis sa nu ma sperii,deoarece a aparut la noi in romania ,procedeul de inlaturare a fibromului ,numit embolizare.M-a sfatuit sa merg cu ecografia la domnul doctor Rares Nechifor ,unul dintre cei mai buni radiologi-interventionsti.L-am gasit la spitalul Delta din Bucuresti.Tin sa mentionez ca sunt din Valcea.
   Am sunat pt a-mi face o programare.Pe 10 septembrie am ajuns la spitalul Delta la domnul doctor Nechifor.Va pot spune ca am fost f bine primita de asistenta domunuli doctor,a trebuit sa astept doar 5 min ca sa ajunga domnul doctor in cabinet.Dupa ce domnul doctor mi-a vazut ecografia si mi- a explicat ce insemna un fibrom unterin  si ce riscuri apara daca alegi un procedeu chirurgical,mi am si facut o programare.
     Pe 15 septembrie a avut loc interventia ,care a decurs f bine,fiind constiienta pe tot parcursul ei.Dupa interventie am fost dusa in rezerva,acolo gasind la fel, conditii foarte bune si dotata cu aparatura ultramoderna.Tot timpul asistenta a venit sa vada cum ma simt ,sa-mi administreze calmante in cazul in care am nevoie.
             Acum dupa 5 luni ma simt foarte bine ,fibromul a inceput sa scada , iar eu sunt foarte multumita de faptul ca am ales acest procedura numita embolizare.Multumesc din suflet domnului doctor Nechifor Rares si intregii echipe de la spitalul Delta din Bucuresti.

#2 2012-02-27 16:35:25

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Embolizarea fibromului uterin

mai stiu o prietena care a mers pe procedeul asta , dar e destul de costisitor.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-02-27 16:53:34

ana maria 12
New member

Nu este atunci cand e vb de viata ta ! decat sa mergi pe metoda chirurgicala care este costisitoare si implica f multe riscuri,cel mai mare risc fiind caela de e ramane infertila,sincer mai bine alegi embolizarea.Eu am trecut prin asa ceva ,cum am mentionat si mai sus si recomanad cu tota inceredera asa ceva..

#4 2012-02-27 17:38:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ana maria 12 ai warn pentru postare multipla
citeste regulamentul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2012-02-28 11:14:01

ana maria 12
New member

bv !!! ai warn ca ti spui o parere despre o procedura prin care ai trecut,si ca indemnii persoanele in cauza sa mearga catre o tehnica care le scapa de infertilitate... Apreciez ca duceti in eroare persoanele care chiar au probleme

Publicitate

loading...

#6 2012-02-28 12:07:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

indiferent care este mesajul pe care doresti sa-l transmiti, trebuie respectate regulile forumului.
prin ce a indus Emilya in eroare pe cineva?!!!

#7 2012-02-28 16:51:00

ana maria 12
New member

eu nu inteleg ce reguli am incalcat ?! a indruma o pers cu o asemenea problema catre un dr. f bun mi se pare un lucru f imp.

#8 2012-02-28 17:14:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ana maria, mi-e foarte greu sa cred ca chiar nu intelegi    neutral  ti s-a spus clar pentru care motiv ai primit warn. faptul ca recomanzi un medic nu are nici o legatura cu faptul ca ai incalcat o regula a forumului, si anume, ai postat multiplu ( ai scris acelasi mesaj la mai multe topicuri).

ok, fa recomandari, sfatuieste, ajuta! asta incercam sa facem multi dintre noi aici. o sa apreciem! dar in momentul in care vei incalca o regula, vei fi sanctionata, indiferent de contributia ta pe forum. valabil pentru absolut orice user, nu numai pentru tine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.