|
Nu esti logat.
Embolizarea fibromului uterin#1 2012-02-27 14:20:09
Embolizarea fibromului uterinBuna ziua.M am hotarat sa scriu pe acest forum pt a va impartasii cateva idei depsre emblizarea fibromului uterin si ai multumii doctorului care mi-a schimbat viata.Anul trecut in luna septembrie am fost diagnosticata cu un fibrom uterin de 7mm.Am fost foarte speriata sa aud ca la 35 de ani sa am asa ceva. Offline #2 2012-02-27 16:35:25
Re: Embolizarea fibromului uterinmai stiu o prietena care a mers pe procedeul asta , dar e destul de costisitor. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-02-27 16:53:34
Re: Embolizarea fibromului uterinNu este atunci cand e vb de viata ta ! decat sa mergi pe metoda chirurgicala care este costisitoare si implica f multe riscuri,cel mai mare risc fiind caela de e ramane infertila,sincer mai bine alegi embolizarea.Eu am trecut prin asa ceva ,cum am mentionat si mai sus si recomanad cu tota inceredera asa ceva.. Offline #5 2012-02-28 11:14:01
Re: Embolizarea fibromului uterinbv !!! ai warn ca ti spui o parere despre o procedura prin care ai trecut,si ca indemnii persoanele in cauza sa mearga catre o tehnica care le scapa de infertilitate... Apreciez ca duceti in eroare persoanele care chiar au probleme Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-28 12:07:03
Re: Embolizarea fibromului uterinindiferent care este mesajul pe care doresti sa-l transmiti, trebuie respectate regulile forumului. Offline #7 2012-02-28 16:51:00
Re: Embolizarea fibromului uterineu nu inteleg ce reguli am incalcat ?! a indruma o pers cu o asemenea problema catre un dr. f bun mi se pare un lucru f imp. Offline #8 2012-02-28 17:14:16
Re: Embolizarea fibromului uterinana maria, mi-e foarte greu sa cred ca chiar nu intelegi ti s-a spus clar pentru care motiv ai primit warn. faptul ca recomanzi un medic nu are nici o legatura cu faptul ca ai incalcat o regula a forumului, si anume, ai postat multiplu ( ai scris acelasi mesaj la mai multe topicuri). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|