homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis sau herpes genital?

#1 2012-02-29 11:33:39

pixma87
Membru
Inregistrat: 2012-02-29

Gardnerella vaginalis sau herpes genital?

Buna ziua!
Vin si eu cu o intrebare la care nu am putut inca sa gasesc un raspuns.
Prietenul meu prezinta preput rosu iritat cu bubite, mancarimi, iar eu doar o secretie albicoasa urat mirositoare si rare ori mancarimi. Pe buletinul de analize medicale al secretiei vaginale scrie: FLORA POLIMORFA CU PREPONDERENTA COCOBACILILOR
GRAM NEGATIV CU ASPECT SUGESTIV DE VAGINOZA
BACTERIANA ("CLUE CELLS").
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS.
Este posibil sa avem herpes genital? grater
Zilele trecute am fost la un medic de dermatologie- venerologie si a spus ca e posibil sa fie herpes genital. Peste cateva zile vom ajunge la medic, dar am vrea sa ne mai linistim.Tin sa precizes ca prietenul meu a inceput la sfatul medicului tratamentul pentru herpes genital de 2 zile si nu vede inbunatatiri prea  mari (foloseste si o crema cicatrizanta). Va multumesc pt rabdare!

Ultima oara a fost editat de pixma87 (2012-02-29 11:35:59)

#2 2012-02-29 12:58:19

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Gardnerella vaginalis sau herpes genital?

tu ai gardnerella vaginalis care trebuie tratata si refacerea florei vaginale. e abia la inceputul tratamentului , dureaza un pic pana isi revine . daca are pe penis acele vezicule herpetice e clar ca e herpes. te sfatuiesc sa faci si tu tratament pt herpes ca sigur il ai si tu , se transmite sexual , el va  mai recidiva in timp , odata contactat acest virus ramane cantonat in organism. sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-02-29 12:58:51)

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-02-29 13:58:35

pixma87
Membru
Inregistrat: 2012-02-29

Doctora doar s a uitat, a spus ca numai in urma unei analize va stabili daca e herpes genital sau nu. Rezultatele analizelor le vom primi saptamana viitoare.
Multumesc frumos pt raspuns!

#4 2012-02-29 14:07:48

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

dap analizele vor fi cele mai concludente. sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-02-29 14:08:01)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.