homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubite rozalii dispuse liniar pe una din labiile mici cu mancarime

#1 2012-02-29 18:06:01

moni2012
Membru
Inregistrat: 2012-02-29

bubite rozalii dispuse liniar pe una din labiile mici cu mancarime

buna ziua!

acum 2 saptamani mi-au aparut 3 bubite dispuse liniar pe una din labiile mici..chiar pe margineea crestata., cu senzatie de mancarime si uneori chiar usturime...am aplicat acyclovir crezand ca e un inceput de herpes, apoi o crema antimicotina pt ca mi-a spus d ela farmacie ca ar putea fi o ciuperca...dupa 5-6 s-au dezumflat. dar ieri mi-au aparut di nou. cu senzatie puternica de mancarime in primele 2-3 zile. am fost la ginecolog saptam trecuta, nu am nici o infectie de la vreo ciuperca, si nici nu stie ce ar putea sa fie. la dermato mi-a zis ca nu e de competenta lor. am vazut pozele cu condiloame si herpes genital, dar nu e cazul..mentionez ca sunt rozalii si foarte micute. ma poate ajuta cineva? am mai vazut ca a fost postat anul trecut un mesaj asemanator de catre adi_2010, dar nu am vazut nici un raspuns oficial din pacate. multumesc

#2 2012-02-29 19:41:24

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: bubite rozalii dispuse liniar pe una din labiile mici cu mancarime

medicul ginecolog e singurul care te va lamuri. nu ti-ar strica nici un ex de secretie vaginala cu cultura.sanatate multa!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-02-29 19:42:06)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.