homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!!! test de sarcina pozitiv

#1 2012-02-24 23:49:20

anny_yna
Full member
Inregistrat: 2007-04-13

urgent!!! test de sarcina pozitiv

Buna seara, fetelor! Astazi mi-am facut un de test de sange hcg total pt ca imi intarziase menstruatia 3-4 zile  si a iesit pozitiv, dupa valoare imi apare ca se incadreaza la sarcina de 3 sapt.  Problema este ca eu nu am stiut si am luat antobiotic ( Tavanic) pt infectie  urinara pana ieri ( adica 8 zile ,  cate 1 tb/zi) si inca mai aveam de luat 2 zile dar nu il mai iau , credeti ca afecteaza bebele?

Ultima oara a fost editat de anny_yna (2012-02-24 23:51:05)

#2 2012-02-25 09:26:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: urgent!!! test de sarcina pozitiv

anny te sfatuiesc sa mergi urgent la medic, doar el te poate indruma corect

iti doresc sa fie totul bine puss

#3 2012-02-25 11:28:50

anny_yna
Full member
Inregistrat: 2007-04-13

mi-am sunat dr ginecolog si mi-a spus ca nu este nici o problema pt ca acum are loc doar nidarea si fixarea . In prima luna de sarcina antibioticele nu afecteaza bebele si ne vd le ecografie peste 2 sapt sa facem cunostinta cu el smile

#4 2012-02-25 13:32:32

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

felicitari:*

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

#5 2012-02-25 17:55:07

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

anny_yna a scris:

mi-am sunat dr ginecolog si mi-a spus ca nu este nici o problema pt ca acum are loc doar nidarea si fixarea . In prima luna de sarcina antibioticele nu afecteaza bebele si ne vd le ecografie peste 2 sapt sa facem cunostinta cu el smile

draga anny,

eu nu sunt de aceeasi parere cu medicul tau. cred ca ar trebui sa discuti si cu un alt medic, este o destul de mare aberatie ca antibioticele  nu afecteaza sarcina in prima luna. din foarte mare contra, ca sa zic asa. iar tavanicul in principiu nu prea are studii in aceasta privinta, tocmai pentru ca medicamentele din clasa lui au efecte nedorite asupra bebeului.

nu zic ca e cazul sa te sperii, zic ca e cazul sa discuti cu cineva care sa stie mai atent despre ce vorbeste.

sarcina usoara si frumoasa!

Publicitate

loading...

#6 2012-03-01 10:01:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mirry, decizia va apartine in totalitate tie si sotului. nu putem noi sa iti spunem ce sa faci. numai doctorul cunoaste care sunt riscurile si dupa ce discutati amanuntit cu el, veti putea lua o decizie. sa va ajute d-zeu sa luati o hotarare buna si daca pastrati copilul, sa fie sanatos! goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.