|
Nu esti logat.
Buna ziua#1 2012-03-01 22:42:49
Buna ziuaAm si eu o problema ....mi-a intarziat menstruatia cu 18 zile pana in prezent si tot nu mi-a venit ...ce ar putea fii...am intretinut raporturi sexuale neprotejate dar cu grija de fiecare data ....Mentionez ca am avut rubeola cu 2-3 zile inainte de perioada de menstruatie...poate asta sa fie cauza?si mai mentionez ca ,cu o saptamana si ceva inaintea menstruatiei mi-am inceput viata sexuala.Problema cu intarzierea menstruatiei am mai avut-o dar a fost maxim 7-9 zile unde mie imi venea mereu cu 2 zile calendaristice mai devreme...ar trebuii sa ma ingrijorez? Offline #2 2012-03-01 22:48:50
Re: Buna ziuaintarzierea asta poate avea multiple cauze, printre care si o sarcina, evident, din moment ce nu te-ai protejat eficient! fa un test! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2012-03-01 22:50:41
Re: Buna ziuain caz ca este o sarcina cat intarzie de obicei? eu am inteles 10 zile...poate sa intarzie si mai mult daca este sarcina? Offline #4 2012-03-01 23:00:12
Re: Buna ziuaDaca este sarcina, intarzie vreo 9 luni, nu doar 10 zile. Cand apare o sarcina, menstruatia nu mai apare deloc. Asta este primul semn, si apoi apar starile de voma,ameteli, etc. Fa un test maine dimineta pentru ca ai destule zile de intaziere si rezultatul o sa fie concludent. Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2012-03-01 23:00:49) I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|