homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri, inflamare clitoris...

#1 2012-02-28 17:19:53

Kristabella87
Membru
Inregistrat: 2011-03-07

Dureri, inflamare clitoris...

Buna!
Nu pot sa inteleg ce mi se intimpla... de ceva timp ( ≈ un an) pe perioade am un discomfort in zona vaginului ( anume clitorius)... si anume dupa actul sexual cind nu am orgasm simt asa un discomfort, durere, putina inflamare si senzatia de a urina ft des si mai ales la urinare simt cum ar fi o fierbinteala. Si anume am senzatia aceasta a 2-a zi dupa act sex. fara orgasm si dureaza 1-2 ore, insa nu tot timpul se intimpla asa. De ce? Ce poate fi oare???

#2 2012-02-28 17:34:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Dureri, inflamare clitoris...

poate nu te lubrifiezi destul (lubrifiantul natural tre' sa ajunga si la exterior, nu-i suficient doar la interior, altfel "frecarea" inflameaza clitorisul)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-03-02 12:55:01

sorrow
New member
Inregistrat: 2009-02-18

Re: Dureri, inflamare clitoris...

Buna!

Eu am aceeasi problema (cateodata), dar atunci am orgasm (mentionez ca folosesc stimularea clitoridiana in timpul actului sexual ).
Este cumva posibil sa fie cauza unei zgarieturi? Intreb pentru ca  mi se intampla din cand in cand sa simt ca anumite zone (dintre vagin si anus) se fisureaza si pe labia dreapta mare imi apare ceva ca o zgarietura/taietura.

Daca cineva imi poate da un indiciu... poate sa fie un BTS? (Am un partener stabil)
Acum un an am fost la ginecolog si mi s-a recomandat un tratament pe baza de antibiotic datorita unei infectii.

Va multumesc anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.