|
Nu esti logat.
Intai amenoree, posibil sarcina?#1 2012-03-01 21:26:50
intai amenoree, posibil sarcina?buna seara! problema mea a inceput prin septembrie cand am inceput sa am o dereglare a menstrei, aveam sangerari maronii rosiatice, pe toata perioada lunii, in cantitati f mici, desi luam mercilon de aproape 3 ani si inainte aveam ciclu regulat. la sfarsitul lunii octombrie am fost la ginecolog, mi-am facut teste, pap, sange, clamydia,..tot ce mi-a recomandat ginecologul. nimic concludent, deci singura concluzie a fost ca dereglaerea era pe baza de stress. in luna decembrie am trecut printr-o perioada f stresanta si obositoare, am slabit 6 kg in 2 saptamani. am renuntat la ac la sf lunii decembrie, considerand ca este nevoie de o pauza. inainte de a renunta la ac, am avut un contact sexual desi uitasem 3 pastile pe parcursul foliei (contactul a fost pe 22 decembrie). Ultima oara a fost editat de scorpiutza (2012-03-01 21:31:26) Offline #2 2012-03-02 09:50:17
Re: intai amenoree, posibil sarcina?testul te va lamuri cel mai bine. exista risc si de sarcina, la fel cum poate fi si o dereglare hormonala. cum aveai ciclul inainte de a lua AC? in caz ca esti insarcinata, nr de spatamani ti-l va spune ginecologul la ecograf. noi nu avem de unde sti cand ai ovulat . Offline #3 2012-03-02 12:12:39
Re: intai amenoree, posibil sarcina?testul de sarcina este negativ. se pare ca este o dereglare...sper:) poate si crampele si sensibilitatea crescuta a sanilor sa indice sindromul pm:) Offline #4 2012-03-02 12:14:31
Re: intai amenoree, posibil sarcina?da, e posibil sa fie pe aproape Offline #5 2012-03-02 12:35:00
Re: intai amenoree, posibil sarcina?multumesc pt raspuns. abia astept sa vad ce are de spus si ginecologul, tinand cont ca nu am mai avut menstra de 3 luni.. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-02 15:05:21
Re: intai amenoree, posibil sarcina?pai inteleg ca ti-a fost mai bine fara AC (aveai ciclu regulat) decat cu ele. nu poti folosi alta metoda de protectie? Offline #7 2012-03-02 22:40:21
Re: intai amenoree, posibil sarcina?timp de 2 ani si jumatate a fost perfect cu ac, imi venea menstra la ora fixa,scapasem de crampe..si inainte cand luam yasmin la fel. pana..in ultimele 3 luni,. acum am intrerupt oricum ac, sa vad ce tratament imi va da ginecologul pt dereglare.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|