homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie complicata de tentatii-2

#20 2012-03-04 15:09:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: relatie complicata de tentatii

Mna... eu am zis mai sus ce cred... Acum tu sti mai bine ce e in relatia ta. Gandeste-te ca poate si el e frustrat de lipsa de sex din relatie, e adevarat, nu esti vinovata pt problemele de sanatate care le ai dar trebuie sa recunoastem ca isi pun amprenta destul de serios. Eu zica sa astepti sa reveniti la starea dinaintea operatiei sa vezi cum decurg lucrurile cu iubitul tau. Colegul daca vrea ceva cu tine te asteapta sa te lamuresti. Acum depinde ce vrei si tu, ca daca vrei doar o aventura cu el, go on...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2012-03-04 15:20:17

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

" n-ai sa vezi de la mine niciodata mai multa atentie decat ai. nici nu meriti cata ai."
mie mi se pare ca a fost cam rautacios.. Ma gandesc ca intr-un cuplu nu exista doar un vinovat. Citisem undeva ca partenerii sunt ca intr-o oglinda, si actiunile unuia se rasfrang asupra celuilalt.Deci ai si tu partea ta de vina, undeva probabil si tu te-ai racit, i-ai acordat mai putina afectiune sau atentie..Poate relatia voastra s-a consumat si nu a ramas decat obisnuinta. Poate si el e intr-o situatie asemanatoare cu a ta.. Doar voi stiti..Oricum parerea mea ca trebuie sa ramai impacata ca ai facut orice ca sa va salvati relatia..
Nu puteti sa faceti sex..Ok, un pic de atmosfera, o cina impreuna,putin vin rosu si un masaj putin mai erotic cu un ulei, ar reduce din frustrari.. La masajul erotic se poate adauga si sexul oral..Acum tu stii.
Cert e ca parerea mea e sa nu te arunci in celalalt. Nu discuta cu el mai mult decat e necesar,ca la un moment dat vei observa ca il vei prefera pe el pentru ca iti acorda mai multa atentie.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#22 2012-03-04 15:35:25

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

queen, am incercat sa schimb atmosfera in relatie, dar in zadar. ma refuza. si asta se intampla dinainte sa apara acest prieten. monotonia asta este de luni bune. am incercat prin n mijloace sa schimb, dar nu am reusit nimic, pur si simplu refuza.

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#23 2012-03-04 15:42:42

QueenOfRoses
Moderator

Cum ai incercat sa schimbi atmosfera ?? Probabil el te refuza in contextul in care nu avea habar ce aveai tu de gand sa faci nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#24 2012-03-04 15:44:14

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

ce ai spus tu mai sus am facut. si intotdeauna a refuzat. incepeam, nu ma lasa sa fac nimic. cu cina, a refuzat sa vina.

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

Publicitate

loading...

#25 2012-03-04 15:50:21

QueenOfRoses
Moderator

Atunci, daca te simti impacata ca ai facut tot ce ai putut, mergi mai departe fara el. Dar mai bine e sa ai o discutie in prealabil in care sa-l intrebi ce are de gand sa faca, daca are de gand sa te lase sa incerci sa-l faci sa mai scape din frustrari si fara sex vaginal, daca mai aveti ceva de salvat nustiu..Si asta e parerea mea si a boyfriendului..

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2012-03-04 15:50:54)

#26 2012-03-05 11:05:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Numai mie mi se pare ca baiatul asta are niste probleme? Poate are si Alessya partea ei de vina, dar nu e ca si cum a facut operatia ca sa scapa de sex... iar despre restul problemelor incearca sa vorbeasca si sa le rezolve, in timp ce se loveste de un zid care-i spune ca nu merita mai multa atentie de atat... adica mie chiar nu mi se pare ok cum ii vorbeste si ce atitudine are!

Alessya, daca te desparti de el, nu o face ca sa fii cu X sau Y sau pentru X sau Y, fa-o pentru tine daca nu mai esti fericita alaturi de el si daca nu mai vezi nicio portita prin care sa va rezolvati problemele. Inteleg ca el e foarte ok si fericit, dar tu nu esti, asa ca daca te hotarasti sa mergi mai departe fara el, fa-o ca sa fii tu linistita si eventual sa cunosti un om care sa-ti ofere lucrurile de care ai tu nevoie, nu dintr-un impuls sexual aparut dupa ce l-ai cunoscut pe colegul asta al tau.

#27 2012-03-05 11:28:23

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Foarte de acord cu LadyPink... mie daca mi-ar fi zis " si asa nu meriti atata atentie cata ai" zburam fara sa ma uit inapoi. Poate ca nu meriti lol dar nu e in stare sa stea sa vb frumos si sa explice astfel incat sa va fie bine amandurora?
Te-ai gandit vreo clipa cum ti-ar fi fara el? Nu ai un sentiment ca "scapi"? Sau te vezi bocind si suferind dupa el?
Eu sunt genu de persoana care , daca ajung sa ma sarut cu altcineva, ma despart de prieten in secunda doi, pt ca este clar ca sunt mari probleme, si daca am ajuns la asta, inseamna ca nu se pot rezolva.

Tu chiar nu pari fericita in relatia asta , si nu vad de ce te chinui... dar cum spuena si Lady... nu te despartii de actualul ca sa fii cu tentatia, ci desparte-te daca asa simti smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.