homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o mare nelamurire ...:(

#1 2007-12-26 12:50:30

andrushka00
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-27

am si eu o mare nelamurire ...:(

Saluty..am si eu o mare problema...timp de 8 luni am lat anticoncept Logest, m`am simtit f bine, totul a fost ok mai putin in ultima luna cand a inceput sa`mi vina menstruatia putin cate putin in timp ce inca luam pastilele. Am fost la un cabinet de planning si mi s`a recomandat sa sch ptr o luna logest cu mercilon iar apoi dak vreau, le pot lua in cotinuare fie pe logeste fie pe mercilon. Timp d acea luna cu mercilon a fost ok insa dupa ce s`a terminat luna, eu am luat dinnou logest, iar acum cand mai am de luat pastile ptr inca 2 sapt mi s`a intamplat acelash lucru, mi`a venit mentruatia mai devreme, nu mult ci putin insa ...normal ar fi sa nu fie deloc. Iar acum nu stiu ce sa fac...2 sapt nu pot sta asa ptr k zilnic trebuie sa`mi pun tampon, gineco meu nu lucreaza....si nu stiu ce e indicat sa fac..sad imi puteti da un sfat?! va rog....multumesc frumos!

#2 2007-12-26 12:59:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: am si eu o mare nelamurire ...:(

e spotting, nu te mai intelegi cu logest. eu zic k dupa ce termini folia de logest sa treci pe mercilon, fara sa le mai schimbi dupa. nu pot sa imi dau seama de ce ti-a zis sa iei numai o luna mercilon

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-12-26 13:02:16

andrushka00
New member

si nu ar fi o idee buna sa nu le mai i`au deloc...?! smile of ...inca 2 sapt asa ....grater(

#4 2007-12-26 13:07:29

deadrose
Banat

nu le opri daca nu ai terminat folia. e de preferat sa o iei pe toata pana la capat. imi inchipui k e enervant, da asta e

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-12-26 13:12:00

andrushka00
New member

yup..smile multumesc frumos ptr sfat! puss  Sarbatori Fericite in continuare :-)

Publicitate

loading...

#6 2007-12-26 13:31:11

deadrose
Banat

np tongue sarbatori fericite si tie smile

#7 2007-12-30 17:40:52

andrushka00
New member

salut again...acum totul a revenit la normal si stau si ma gandesc ce sa fac dupa ce termin folia? sa i`au in continuare logest sau sa trec pe mercilon??? thx...as vrea o perere!!!

#8 2007-12-30 23:00:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu zic sa treci pe mercilon si sa ramai cu ele...e clar ca nu te intelegi cu logestul...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.