|
Nu esti logat.
Am si eu o mare nelamurire ...:(#1 2007-12-26 12:50:30
am si eu o mare nelamurire ...:(Saluty..am si eu o mare problema...timp de 8 luni am lat anticoncept Logest, m`am simtit f bine, totul a fost ok mai putin in ultima luna cand a inceput sa`mi vina menstruatia putin cate putin in timp ce inca luam pastilele. Am fost la un cabinet de planning si mi s`a recomandat sa sch ptr o luna logest cu mercilon iar apoi dak vreau, le pot lua in cotinuare fie pe logeste fie pe mercilon. Timp d acea luna cu mercilon a fost ok insa dupa ce s`a terminat luna, eu am luat dinnou logest, iar acum cand mai am de luat pastile ptr inca 2 sapt mi s`a intamplat acelash lucru, mi`a venit mentruatia mai devreme, nu mult ci putin insa ...normal ar fi sa nu fie deloc. Iar acum nu stiu ce sa fac...2 sapt nu pot sta asa ptr k zilnic trebuie sa`mi pun tampon, gineco meu nu lucreaza....si nu stiu ce e indicat sa fac.. imi puteti da un sfat?! va rog....multumesc frumos! Offline #2 2007-12-26 12:59:00
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(e spotting, nu te mai intelegi cu logest. eu zic k dupa ce termini folia de logest sa treci pe mercilon, fara sa le mai schimbi dupa. nu pot sa imi dau seama de ce ti-a zis sa iei numai o luna mercilon http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-12-26 13:02:16
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(si nu ar fi o idee buna sa nu le mai i`au deloc...?! of ...inca 2 sapt asa ....( Offline #4 2007-12-26 13:07:29
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(nu le opri daca nu ai terminat folia. e de preferat sa o iei pe toata pana la capat. imi inchipui k e enervant, da asta e http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-12-26 13:12:00
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(yup.. multumesc frumos ptr sfat! Sarbatori Fericite in continuare :-) Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-26 13:31:11
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(np sarbatori fericite si tie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-12-30 17:40:52
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(salut again...acum totul a revenit la normal si stau si ma gandesc ce sa fac dupa ce termin folia? sa i`au in continuare logest sau sa trec pe mercilon??? thx...as vrea o perere!!! Offline #8 2007-12-30 23:00:36
Re: am si eu o mare nelamurire ...:(eu zic sa treci pe mercilon si sa ramai cu ele...e clar ca nu te intelegi cu logestul... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|