homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?-3

#39 2008-07-23 16:30:18

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?

pap 2(infiltrat leucocitar redus) bacili ++, asta e tot ce mi s-a spus dupa ex BP, Mi se recomanda cotrol citologic al endocolului, care il voi face la alt doctor sambata....NU reiese de nicaieri ca am rana:( din testele facute...de asta tot incerc sa inteleg de ce ma doare si ce e cu mine

Ultima oara a fost editat de ioanadbc (2008-07-23 17:43:58)

#40 2008-09-24 15:11:28

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Cauzele scaderii libidoului le stiu grater griji, boala, tratament, antidepresive, AC, stres.
Intrebarea mea este: scaderea libidoului se poate manifesta doar prin lipsa lubrifierii? sau asta poate sa aibe o alta cauza?
Si ce se poate face (in afara de lubrifiant care e doar solutie pe loc)?
Cu pofta nu e problema, din contra, vreau non-stop  si o fac cu chef.
Fizic nu stiu ce sa zic ... am fost la control cica n-am nimic.
Mometan iau Marvelon de 5 luni (in total iau AC de aprox 6 ani). Inainte de aia am avut 6 luni pauza in care ... patfierbinte   ce bine a fost cu tot cu teama de sarcina.
De cand am reluat AC e problema asta si daca mai continua o sa ajung ca Sahara sad

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#41 2010-10-30 12:34:05

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

iau marvelon de 10 zile si cred ca din cauza lor nu mai am pofta si orgasmul s.a diminuat drastic.....inainte nu aveam probleme....aveam pofta dar nu extraordinar de des , iar orgasmul era minunat....acum totul e la pamant...voi ce ziceti ?

#42 2010-10-31 11:48:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

se mai intampla smile daca persista "problema" du-te inapoi la doctor si spune-i ce se intampla, ca sa le schimbe.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#43 2010-11-09 23:28:57

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

ms yoyo:(

Publicitate

loading...

#44 2012-03-05 22:56:37

Anna.3
Membru
Inregistrat: 2012-03-05

Buna! Am si eu o problema....mai deosebita si delicata! Am luat AC Yasmin chiar de cum mi'am inceput viata sexuala timp de 2 ani, abia cand am incetat sa mai iau mi/am dat seama ce inseamna sexul in adevartul cuvant, orgasme nenumarate, pofta si chef oriunde si oricand(si cand luam AC eram activa dar nu se compara), precizez acelasi partener, dupa mine nu le/as reancepe ma simt mult prea bine fara ele, dar pentru mai multa siguranta  le'am reinceput , bine kiar de la inceput aceeasi problema dureri, lipsa libidoului stari depresive, medicul mi'a recomandat Karissa....si din nou probleme..uuff!! deja le iau de 2 saptamani, si mi se pare un chin, totusi medicul mi le'a recomandat fiind foarte sigur de efect,....nu as vrea sa le intrerup, sper k mi se va obisnui organismul si poate revine totul la normal, as vrea sa stiu daca a mai a avut careva dintre voi asa ceva, pana la urma revine cheful???....

#45 2012-03-06 10:02:44

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu revine smile. exista si alte metode sigure de contraceptie. prezervativul protejeaza la fel de bine impotriva sarcinii (daca este folosit corect) si in plus si impotriva bolilor cu transmitere sexuala si nu are nicio reactie adversa (daca niciunul dintre parteneri nu e alergic la latex).

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-03-06 10:04:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.