|
Nu esti logat.
Helppppp!!!#1 2007-12-12 21:18:02
helppppp!!!Ok...am sa incerc sa incep cu inceputul...acum ceva timp mi-am inceput viata sexuala..si am facut-o din pacate neprotejat alegandu-ma astfel herpes genital.Am ceva timp de cand ma tot lupt cu candida,trecand si reaparand ,dar se pare ca acum nu mai am(cel putin asa a iesit la ultimile analize) Offline #2 2007-12-12 21:23:41
Re: helppppp!!!usturimile alea au o cauza ,dc zici ca excitatie exista.Pentru asta tb sa te intorci la medic si sa investighezi mai mult.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-12-12 21:38:49
Re: helppppp!!!daca spui ca toate analizele sunt ok,atunci eu ma gandesc ca poate fi o chestie psihologica.poate ca in subconstientul tau tu stai cu frica tot timpul sa nu o patesti din nou ,iar asta sa fie o reactie a organismului...nu sunt expert,dar am trecut si eu prin asa ceva sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur Offline #4 2007-12-12 21:39:18
Re: helppppp!!!eu as incerca din nou un examen de secretie si de ce nu papanicolau. nu ti-a zis ca s-ar vedea nimic la control? nu sunt medic asa ca pot doar ghici...acum imi aduc aminte ca dupa candida am ramas sensibila la latex si de la prezervativ si contact sexual cu prezervativ mai mult de 30 min eram in culmea disperarii de usturime. care trecea cu timpul de la sine...si apoi calvarul din nou, inevitabil la fiecare contact. am schimbat prezervativele, durex extra thine, nu am mai avut probleme. Dar ai mare grija, poate din paranoia mea, dar mi s-au parut mai subtiri (si cu vreo doua am avut probleme). daca nu folosesti prezervativ, nu stiu de la ce ar putea fi. am vazut in cateva topicuri ceva de iaurt ca tratament, citeste mai cu atentie sau da un search la probleme medicale. sanatate multa! Offline #5 2007-12-12 23:44:55
Re: helppppp!!!nu cred ca e psihologic pt ca durerile sunt f mari...adica ma ustura rau de tot:(((imi poate spune cineva ce analize ar mai trebui sa fac?in afara de cele normale ale secretiei vaginale(ma gandesc ca poate mai sunt si altele)?? Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 23:46:34
Re: helppppp!!!aaa...si nu ,nu folosim prezervative Offline #7 2007-12-12 23:56:15
Re: helppppp!!!acest herpes cum l-ai descoperit? Offline #8 2007-12-13 00:01:29
Re: helppppp!!!nu...nu am facut din nou pentru ca atunci cand am avut aveam niste bubite mici....si se vedea si cu ochiul liber...plus ca pe mine nu ma doare doar acum...ma doare de vreo jumatate de an ,de fiecare data dupa ce fac sex:(((((((si de jumate de an i ncerc sa imi tot fac analize sa descopar ce am dar degeaba Offline #9 2007-12-13 12:09:57
Re: helppppp!!!maria, sa stii ca durerile pe fond psihic pt fi foarte mari, asa ca inutil o contrazici pe anaeli ca ce spune ea e foarte corect....daca analizele au iesit bine parerea mea e ca umblatul prin medici in nestire nu va rezolva problema! in mod evident durerile au legatura cu actul sexual si asta ma face sa inclin sa ii dau dreptate lui anaeli Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-12-13 20:50:58
Re: helppppp!!!((((asta inseamna ca e si mai grav.si ce ar trebui sa fac?sa ma duc la psiholog?? Offline #11 2007-12-14 10:20:22
Re: helppppp!!!eu nu am avut herpes,dar am secretie acida,favorabila candidei si mai ales vara imi apar si mie mici pustule (basici) pe labii si ma mananca putin,dar cu Clotrimazol rezolv in cateva ore problema mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #12 2007-12-19 00:35:56
Re: helppppp!!!
Maria si eu am o problema asemanatoare cu a ta.Am usturimi si dc nu fac sex si ma ustura cand urinez,si mai ales dupa.Am din pacate aceasta problema de cativa ani.Am fost la nenumarati medici.Am fost la urolog-nu s-a depistat nici o urma de infectie de nici un fel in tot acest timp.Am fost la ginecologi,cei m multi au zis ca n-am nimic,analizele inclusiv pap au iesit bine cu exceptie unei singure dati cand am avut candida(m-am tratat),apoi totul perfect-cel putin pe hartie!!! Offline #13 2007-12-20 17:23:04
Re: helppppp!!!melissa_1gab ,nu am rezolvat-o din pacate:( acum m-am dus iar la analize in speranta ca la alt cabinet medical imi va spune altceva si poate imi va da si un tratament care sa aiba vreun efect.vreau sa iti spun ca si eu am incercat toate medicamentele posibile si imposibile,inclusiv injectii dat degeaba....nimic nu a avut efect si cum spuneam fac asta de jumatate de an...uneori chiar ma apuca disperarea si nu stiu ce sa mai fac...daca afluu ceva am sa te anunt sau daca dau peste vreo doctorita care sa ma trateze sau macar sa imi descopere ce am...rana de pe col din cate stiu nu doare,deci nu cred ca e din cauza ei .... Offline #14 2007-12-20 17:48:52
Re: helppppp!!!maria123 cu prietenul ai discutat? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-12-21 10:50:24
Re: helppppp!!!melisa_1gab...ai o hiperaciditate vaginala intretinuta din nefericire de antiacide(ele forteaza mediul vaginal sa se acidifieze la loc)...eu una as incerca cu iaurt nu cu dicarbocalm Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-12-31 00:31:23
Re: helppppp!!!ok...acum ca am schimbat doctorul si ca m-am mai uitat si eu pe internet si am citit despre BTS cand m-am dus ultima data la analize am cerut sa mi se faca si analiza pt clamydia...si surpriza a iesit pozitiva:(((ma mir ca pana acum nimeni,nici un doctor nu mi-a recomandat sa o fac desi am fost la destul de multe controale ginecologice.presupun ca usturimile de la asta erau.acum am sa fac tratamentul si dupa sarmatori sa repet analiza.sper odata cu infectia asta sa se termine si cu usturimile.... Offline #17 2007-12-31 00:39:29
Re: helppppp!!!bine ca ai descoperit o si o poti trata... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|