|
Nu esti logat.
Secretii maronii#1 2012-03-06 20:47:03
Secretii maroniiBuna seara.M-am gandit sa scriu pe acest forum pentru ca m-a ajutat de multe ori sfaturile dvs.Eu folosesc anticonceptionale de ceva timp.Stiu ca e ceva normal sa am spotting atunci cand incap sa iau anticonceptionale sau atunci cand iau pauza. Dar e ceva timp de cand le folosesc si acum doua zile am avut niste secretii maronii si inca am , un fel de spotting.Mai am 2 pasilute de luat iar dupa cum stiu cm va fi sigur duminica ca de obicei.Secretia a aparut dupa un contact sexual.Nu stiu din ce cauza am acest spotting , ar trebuii sa astept sa am cm si sa sper ca va trece or ar trebuii sa merg la medic ? Nu am dureri neobisnuite.Sunt putin ingrijorata.Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi si niste raspunsuri as fi recunoscatoare Offline #2 2012-03-06 20:50:30
Re: Secretii maroniiar trebui sa mergi la medicul care ti-a dat aceste anticonceptionale..e posibil sa nu ti se mai potriveasca..si trebuie schimbate:) Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #3 2012-03-06 20:55:22
Re: Secretii maroniiEu am folosit logest in Romania dar de cand m-am mutat doctorul de aici mi-a prescris alte anticonceptionale. Le i-au cei drept de 9 luni .Sper sa fie doar lucrul acesta pentru ca m-am ingrijorat un pic.De uitat nu am uitat sa iau nici o pastiluta si nu intelegeam de ce am spotting.Multumesc frumos pentru sfat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|