homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna !

#1 2012-03-11 08:11:17

alecsandra91
Membru
Inregistrat: 2012-03-11

buna !

d curand am fost la medic si mia spus ca am uter retrovers la inceput nu am inteles ff bine ce inseamna asta dar dupa lungi discutii si documentare am cam inteles dar d atunci sunt cam speriata am cam un an d zile de cand mi-am inceput viata sexuala si nu ne`am protejat deloc sad de fiecare data cand facem dragoste el ejaculeaza inauntru si de fiecare data sperma iese afara nu inteleg dc? nu pot spune ca imi doresc f tare unu bebel ptr ca sunt si f tanara (21 de ani) si proaspat casatorita dar pe viitor mi-as dorii sa fiu mamica:( ma sperie gandul ca nu ma voi putea bucura d aceasta sansa.....voi ce spuneti?

#2 2012-03-11 08:59:10

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: buna !

citeste aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1314 … overs.html si daca mai ai intrebari posteaza acolo; data viitoare foloseste functia de cautare inainte de a posta topic nou.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.