homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce oare..:((?

#1 2008-01-01 17:46:23

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

de ce oare..:((?

buna ziua!sunt nou ajunsa pe site si am descoperit ca e totusi un forum de bun simt cu sfaturi avizate! as avea nevoie de ajutorul doctoressei intr-o problema.sunt casatorita de un an jumate si a venit marele moment la care eu si sotul ne-am hotarat sa avem un ingeras.am inceput "lucrul" la "proiect" si desi am calculat toate variantele posibilie de perioade de fertilitate si de zile de maxima fertilitate, astazi am facut testul de sarcina.....si a iesit negativ.pe langa asta a sosit si menstruatia la exact 28 de zile de la menstra anterioara(05.12.2007).nu pot explica cat de dezamagiti am fost sa vedem rezultatul testului.

voiam sa va intreb daca faptul ca nu am ramas 3 luni consecutiv insarcinata denota vreo problema a organelor genitale?????????eu nu m-am confruntat aneterior cu infectii....doare micoze pe lare le-am tratat cu ceai(candida alba)....sotul meu nu are nici atat probleme.......nici anticonceptionale nu am luat niciodata....si nici intreruperi de sarcina....e cazul sa merg la doctor sa urmez vreun tratament?.....sunt putin ingrijorata......va multumesc tare mult pentru amabilitate

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#2 2008-01-01 17:55:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: de ce oare..:((?

la un an de incercari poti spune ca e timpul sa mergi la medic. dupa 3 luni nu poti trage nicio concluzie. cel mai bun sfat e sa nu mai calculezi nimic, sa nu mai cautati pozitii salvatoare ci sa va bucurati de relatia voastra. vei ramane la momentul cel mai potrivit.

mami de minuni hjarta

#3 2008-01-01 17:55:33

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu stiu ca un interval minim de incercare ar fi 6 luni... abia dupa 6 luni ar trebuie sa-ti pui intrebari daca e ceva in neregula sau nu. 3 luni mi se pare oricum putin... eu zic sa incercati in continuare, relaxati si fara sa va faceti probleme smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-01-01 18:28:47

minimoni
Full member

ca o ironie a sortii.....aseara stateam la bucatarie si gateam diverse pentru masa de revelion, si simteam anumite lucruri pe care niciodata nu le-am simtit mai intens....i-am zis si sotului ca simt un nod in stomac, voma, ma deranja mirosul de anacre....si el de bucurie ca poate fi ceva a baut serios in speranta ca exista o minune mica in burtica mea.si mai devreme cand m-a sunat si i-am zis am simtit cum i s-a pus un nod in gat.......e tare urat sa-ti doresti atat de mult si sa vezi ca apare menstra fix in a 28-a zi.....parca in ciuda......dar nu ne dam asa usor batuti......azi dezamagiti...........maine fericiti...

#5 2008-01-01 19:18:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

minimoni, toate la timpul lor smile

Publicitate

loading...

#6 2008-01-01 22:29:15

minimoni
Full member

nu inteleg un alt lucru!menstra este redusa cantitativ fata de alte dati, si predomina o stare de voma permanenta pe care eu nu am avut-o niciodata in timpul ciclului.azi am facut testul de sarcina ca sa vad exact daca depisteaza sau nu ceva sa pot lua un nurofen.....am dureri destul de mari in primele 24 de ore de la incepere.......sa nu fie testul concludent?au trecut doar 10 zile de la contactul sexual deprotejat

#7 2008-01-01 22:30:51

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

testul e concludent la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile intarziere

#8 2008-01-01 23:21:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

in 10 zile nu apareau starile de voma daca erai insarcinata aia e menstra ta.nu te mai stresa fa sex cu sotul tau te bucuri de ce ai si vine si bebelul.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2008-01-02 13:33:51

minimoni
Full member

cu siguranta nu am ramas:(((......sunt dezamagita dar am sa va urmez sfaturile.....am sa ma bucur de ceea ce-mi ofera viata si nu imi pierd speranta ca minunea mica va aparea cat de curand

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.