homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INSARCINATA SAU NU???

#1 2012-03-13 13:06:05

nc
Membru
Inregistrat: 2012-03-13

INSARCINATA SAU NU???

Buna!
Am o mare mare nelamurire. Mi-a intarziat cm 5 zile dar testul de sarcina facut a iesit negativ. Mentionez faptul ca luna trecuta cm mi-a venit mai repede cu vreo 8 zile. S-a mai intamplat sa-mi vina mai repede dar de intarziat niciodata decat atunci cand am ramas insarcinata cu primul copil. Nu ma doare nimic doar simt arsuri mari prin stomac. Acesta e singurul lucru pe care l-am remarcat si nu cred sa aiva legatura cu sarcina( de pe acum). Ar putea exista posibilitatea unei sarcini sau ar putea fi dereglare hormonala? Ce ma sfatuiti sa fac???? 
Va multumesc!

#2 2012-03-13 13:30:24

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: INSARCINATA SAU NU???

testul este valabil abia la 3 saptamani de la contactul neprotejat sau cu risc, si mai ales nu ai mentionat daca te-ai protejat sau nu. P.S. "sa aiBa", nu "sa aiVa".

#3 2012-03-13 15:35:27

nc
Membru
Inregistrat: 2012-03-13

Da, e corect ce spui,deoarece este o forma nerecomandata de exprimare dar ceea ce ma interesa pe mine cel mai mult in acest moment era intrebarea sau mai bine zis rasp. la intrebare. Multumesc oricum pt. promptitudine.

#4 2012-03-13 15:44:48

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

si ti-am raspuns. si inca ceva, daca vine cu o saptamana mai devreme poate sa fie sangerare de nidare mai ales daca nu are cantitatea obisnuita sau culoarea fluxul etc. ai grija. ah, si poti face test si la 7 zile de intarziere, dar tot mai sigur as zice ca e la 3 saptamani de la contact.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.