homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Echinaceea ovule si aldara

#1 2011-11-15 14:06:19

alexandra31
Membru
Inregistrat: 2011-11-15

echinaceea ovule si aldara

as dori va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa gasesc echinaceea ovule si crema aldara??? am cauta pe tot internetul si nu mai stiu

#2 2012-03-13 18:38:26

meryshor
Membru
Inregistrat: 2012-03-13

Re: echinaceea ovule si aldara

Buna, vezi ca Aldara crema gasesti la farmaciile Dona (in Bucuresti am gasit eu), costa 260 de lei si sunt 12 pliculete. Chiar daca mergi la o farmaciei Dona si nu au, spune-le sa caute in sistem sa-ti spuna la ce farmacie Dona gasesti, sau ai posibilitatea sa ceri sa iti transfere crema la o farmacie aproape de casa. Eu tocmai am terminat tratamentul cu Aldara pentru HPV. Va trebui sa mergi la medic de doua ori pe saptamana sa te dea acolo cu crema. daca mai ai nevoie de alte informatii, cu cea mai mare placere. ovule cu echinaceea caut si eu, am inteles ca pe la Mitropolie e o farmacie cu produse homeopate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.