|
Nu esti logat.
Cojite zona genitala#1 2012-03-13 23:22:53
cojite zona genitalade ceva vreme am observat ca zona genitala este f uscata mai ales in dreptul labiilor; se formeaza cojite albe. Si provoaca mancarimi. Am pielea uscata pe tot corpul, pe maini, pe picioare. Poate fi doar o problema de hidratare sau poate fi simptom al vreunei boli? mersi. Offline #2 2012-03-14 09:17:27
Re: cojite zona genitalapersonal nu as exclude varianta unei afectiuni si as merge la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-03-14 10:42:21
Re: cojite zona genitalapielea de acolo se poate exfolia si de la epilat cu lama din cate stiu, sau epilat total in zona, care usuca pielea. dar mergi la ginecolog (daca esti activa sexual) sa te lamuresti sau la dermato-venerolog. daca nu e nimic, probabil va trebui sa o hidratezi cu ceva potrivit pentru zona (fara prabeni parfumuri etc.), sa bei lichide mai multe, sa vezi daca stai bine cu vitamina A si E, poate sa schimbi lenjeria daca este foarte stramta sau din materiale sintetice sau modul de epilare inghinal. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|