|
Nu esti logat.
Ceai verde antiadipos............pentru doctoressa#1 2008-01-02 21:17:37
ceai verde antiadipos............pentru doctoressadoamna doctor...ne-am gandit cu sotul sa avem un bebelus:).problema e ca, dat fiind faptul ca se apropie perioada fertila,eu sunt fumatoare si agreez "drogul " acesta dintr-un singur punct de vedere:constipatia:(.crezand ca am ramas in urma incercarilor din decembrie am renuntat la fumat si s-au agravat problemele cu constipatia.stiu ca in primul trimestru de sracina nu se pune sub nici o forma vreo pastila in gura. ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #2 2008-01-02 22:00:19
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressain sarcina nu prea e indicat sa bei ceai decat de fructe. eu nu aveam probleme cu constipatia dar decand sunt insarcinata ne-am intalnit si noi cu problema asta, mai ales ca m-am lasat de tigari si de cafea. la noi functioneaza cu 5 kiwi mancate zilnic si cu o cana cu compot de prune pe la ora 9-10 seara. a doua zi la 8-9 treaba e "rezolvata". mami de minuni Offline #3 2008-01-02 22:05:35
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressasau poti incerca si activia...multe femei au fost multumite de ea...dar dureaza umpic pana incepe sa "functioneze"... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-01-02 22:15:58
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressala mine activia a fost frectie la piciorul de lemn. cand te apuca crys...nici un litru de suc de prune nu da rezultate reteta cu compotul si cu kiwi mi-a recomandat-o dr mea si se pare ca da roade in continuare mami de minuni Offline #5 2008-01-02 22:18:16
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressaasa rau e? dar se datoreaza sarcinii sau din cauza ca ai renuntat la tigari si cafea? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-02 22:24:46
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressasarcinii. datorita progesteronului tranzitul e incetinit. si eu pe langa cel produs de organism mai bagam si pastile cu progesteron + no spa pt contractii care si alea incetinesc tranzitul...de scremut n-ai voie...stai si astepti.dar acum e bine si sper sa fie asa in continuare. am zile in care sunt balonata si zici ca am gemeni nu doar un cuculica. mami de minuni Offline #7 2008-01-02 22:26:21
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressaam incercat cu activia...si e ca si cum as savura orice alt iaurt.lipsa fumatului incetinste tranzitul digestiv si lipsa efectului laxativ al cafelei "compenseaza" toata joaca si ajung la ochi de chinez......eu_vreau...ai reusit sa lasi tigarile dinainte sau imediat ce ai aflat ca esti insarcinata? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #8 2008-01-02 22:29:27
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressadinainte le redusesem. ajunsesem la 15-10 pe zi de la un pachet jumate dar asta pt ca am avut o anemie si nu ma simteam tocmai bine. cand i-am vazut inimioara la echograf m-am lasat instantaneu. tigara din dimineata aceea, dinainte de a merge la echo a fost ultima. nu mi-as fi imaginat ca va fi atat de simplu. mami de minuni Offline #9 2008-01-02 22:35:45
Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressaai fumat si in primul trimiestru de sarcina?eu nu o s-o fac oricum....dar mai am de munca pana sa raman ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|