homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceai verde antiadipos............pentru doctoressa

#1 2008-01-02 21:17:37

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

ceai verde antiadipos............pentru doctoressa

doamna doctor...ne-am gandit cu sotul sa avem un bebelus:).problema e ca, dat fiind faptul ca se apropie perioada fertila,eu sunt fumatoare si agreez "drogul " acesta dintr-un singur punct de vedere:constipatia:(.crezand ca am ramas in urma incercarilor din decembrie am renuntat la fumat si s-au agravat problemele cu constipatia.stiu ca in primul trimestru de sracina nu se pune sub nici o forma vreo pastila in gura.

stiti cumva daca ceaiul verde antiadipos afecteaza sarcina?e singurul remediu cu care am reusit sa ies fara sa fumez si sa beau cafea.dar numai in varianta mentionata....nu are nici un efect ceaiul verde cu fructe de padure, cu lamaie......va multumesc

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#2 2008-01-02 22:00:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ceai verde antiadipos............pentru doctoressa

in sarcina nu prea e indicat sa bei ceai decat de fructe. eu nu aveam probleme cu constipatia dar decand sunt insarcinata ne-am intalnit si noi cu problema asta, mai ales ca m-am lasat de tigari si de cafea. la noi functioneaza cu 5 kiwi mancate zilnic si cu o cana cu compot de prune pe la ora 9-10 seara. a doua zi la 8-9 treaba e "rezolvata". smile

mami de minuni hjarta

#3 2008-01-02 22:05:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sau poti incerca si activia...multe femei au fost multumite de ea...dar dureaza umpic pana incepe sa "functioneze"...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-01-02 22:15:58

o'hara
Platinum member

la mine activia a fost frectie la piciorul de lemn. cand te apuca crys...nici un litru de suc de prune nu da rezultate big_smile reteta cu compotul si cu kiwi mi-a recomandat-o dr mea si se pare ca da roade in continuare lol

mami de minuni hjarta

#5 2008-01-02 22:18:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asa rau e? dar se datoreaza sarcinii sau din cauza ca ai renuntat la tigari si cafea?

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-01-02 22:24:46

o'hara
Platinum member

sarcinii. datorita progesteronului tranzitul e incetinit. si eu pe langa cel produs de organism mai bagam si pastile cu progesteron + no spa pt contractii care si alea incetinesc tranzitul...de scremut n-ai voie...stai si astepti.dar acum e bine big_smile si sper sa fie asa in continuare. am zile in care sunt balonata si zici ca am gemeni nu doar un cuculica.

mami de minuni hjarta

#7 2008-01-02 22:26:21

minimoni
Full member

am incercat cu activia...si e ca si cum as savura orice alt iaurt.lipsa fumatului incetinste tranzitul digestiv si lipsa efectului laxativ al cafelei "compenseaza" toata joaca si ajung la ochi de chinez...lol...eu_vreau...ai reusit sa lasi tigarile dinainte sau imediat ce ai aflat ca esti insarcinata?

#8 2008-01-02 22:29:27

o'hara
Platinum member

dinainte le redusesem. ajunsesem la 15-10 pe zi de la un pachet jumate dar asta pt ca am avut o anemie si nu ma simteam tocmai bine. cand i-am vazut inimioara la echograf m-am lasat instantaneu. tigara din dimineata aceea, dinainte de a merge la echo a fost ultima. nu mi-as fi imaginat ca va fi atat de simplu. smile

mami de minuni hjarta

#9 2008-01-02 22:35:45

minimoni
Full member

ai fumat si in primul trimiestru de sarcina?eu nu o s-o fac oricum....dar mai am de munca pana sa raman

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.