homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help me

#1 2012-03-14 20:04:42

albinutza001
New member
Inregistrat: 2012-03-14

help me

buna.am nevoie urgent de parerea voastra.nu miam inceput viata sexuala,dar eu si prietenul meu ne masturbam.in cazut in care el ar fi avut sperma pe mana cand ma masturbat,sunt sanse sa fiu insarcinata?stiu ca spermatozoizii mor la aer,iar pana sa ma masturbeze el trecusera cam cateva minute.plus ca menstruatia mia cam intarziat,dar am fost si ff stresata.as putea fi insarcinata?

#2 2012-03-14 20:24:21

albinutza001
New member

Re: help me

ms mult de tot:*mai mai linistit...prietenul meu zice ca nu avea,dar am vrut sa fiu sigura.dar totusi menstruatia imi intarzie cam de 2 sapt de acm...

#3 2012-03-14 20:30:00

albinutza001
New member

e posibil...am fost si stresata luna asta ca am avut un examen destul de important...ms mult,mai linistit:*

#4 2012-03-14 21:10:58

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Biannca a scris:

am mai raspuns la asa ceva,deci uite

Biannca a scris:

In episoadele mele de paranoia si nebunie,mi-am pus si eu intrebari d`astea,fetele de pe aici stiu foarte bine despre paranoia mea!
Asa cum am fost eu de panicata,probabil sunteti si voi.
Dar NU,daca nu exista ejaculare in interior,sau cel putin pe vulva,sau la intrarea in vagin o sarcina e exclusa. Gandeste-te ca spermatozoizii aia nu au picioare,sa ajunga ei pana la trompe,si sa treaca prin col. Ei ajung acolo numai prin ejaculare,prin forta cu care sunt "impinsi". Scoate-ti ideile astea din cap smile

picioare n-au dar mijloc de deplasare da! spermatozoidul este una din putinele celule care se pot deplasa singure si penisul nu se "pupa" cu colul cand faci sex ca te-ar durea ca naiba si ai face si rana pe col probabil... ci, "inoata" singur pana la col si prin uter si prin trompe. da ejacularea, jetul de fapt ajuta foarte mult dar scuza-ma ca te intreb cum crezi ca se poate ramane insarcinata atunci din lichid pre-ejaculator? il ejaculezi si pe ala? nu. dar daca contine spermatozoizi acestia isi fac drum foarte simplu cat mai repede din vagin spre col si mai departe (mediul acid din vagin nu le e prielnic, dar presupun ca tocmai de aia sunt dotati cu "inotatoare").
acum pt. userita ingrijorata:
sansele sunt mici, e adevarat, dar sunt in astfel de cazuri asa ca trebuie sa aveti si voi niste reguli nescrise (ca spalat pe maini dupa sau sa nu termine pana nu termini tu). depinde si ce ati facut exact doar pe exterior sau deget/e in interior? oricum zici ca au trecut ceva minute probabil au murit toti tongue ai citit vreodata
"prospectul" din cutia de prezervative? acolo scrie de exemplu daca ai pus din greseala prezervativul invers (fara sa-l rulezi) il arunci. de ce? pentru ca risti sa fie lichidul pre-ejaculator pe acolo si... e adevarat exista probabil o sansa la un milion, asa ca nu e cazul sa te stresezi, dar repet, evitati greselute de genul asta.

#5 2012-03-14 21:23:18

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

rotfl2

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Publicitate

loading...

#6 2012-03-14 21:28:27

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

repet: sansele sunt minuscule, dar sa dau iar exemplul mult discutat cu studiile recente legate de sexul anal neprotejat. penisul nu e in interior. sanse una la un miliard? fine, dar e acolo, si daca tot poti sa o eviti de ce sa nu o faci?

le: iar de lichid pre-ejaculator am spus, contra-argumentand "lipsa picioarelor spermatozoidului" tongue

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-14 21:29:56)

#7 2012-03-15 18:51:50

albinutza001
New member

pai trecusera cateva minute...si nu stiu sigur daca avea sau nu.el zice ca nu avea si ca e f sigur de asta.oricum,de acm  o sa fim mult mai atenti.

#8 2012-03-15 19:11:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

offtopic bia, este un caz celebru de acu' vreo cateva mii de ani lol
ontopic: albinutza, n-ai nimic.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.