homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita si exocervicita

#1 2012-03-06 13:32:13

Nicoleta Cristiana
New member
Inregistrat: 2011-12-13

anexita si exocervicita

Am fost in luna ianuarie la ginecolog din cauza durerilor de burta si am plecat de acolo cu diagnosticul de anexita si exocervicita. Tratamentul consta in antibiotice levofloxacina, 7 zile pe luna timp de 2 luni, supozitoare indometacin in timpul menstruatiei si 10 zile pe luna timp de 2 luni pastile cu calciu. Dupa ce a venit rezultatul testului papanicolau am mai primit ovule polyginax 2 cutii si feminella hyalosoft tot 2 cutii. Prima faza a tratamentului cu antibiotice si supozitoare l-am terminat, si am terminat si o cutie de polyginax insa durerile nu au trecut in totalitate ci inca ma sacaie putin in fiecare zi. La doctor ma voi duce abia in iunie pt ca atunci mi-a zis doctorita sa vin sa vada daca m-am vindecat. Ce sa fac pana atunci? Sa mai astept poate trece? Tin sa precizez ca iau si anticonceptionale.

#2 2012-03-06 14:19:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: anexita si exocervicita

Nu prea mi-e mie clar ce inseamna ca te sacaie putin in fiecare zi...exocervicita nu doare deci nu are rost sa ne legam de ea si nici de tratamentul impotriva ei....e interesanta partea cu anexita care insa trebuie sa se fi rezolvat in 2 luni de tratament agresiv. Pina in iunie mai sunt 3 luni deci e cam indepartata programarea....adica ma gindesc eu ca la vizita aia ar trebui sa fie evaluata eficacitatea tratamentului...ceva nu inteleg. La o adica mai intreaba si un alt medic,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-03-06 18:54:25

Nicoleta Cristiana
New member

Multumesc pentru raspuns. Ma sacaie, adica ma doare in fiecare zi, nu e o durere puternica insa e suparatoare si as vrea sa scap de ea cat mai repede....

#4 2012-03-08 20:05:02

Nicoleta Cristiana
New member

acum mi-am adus aminte sa precizez ca mi-a zis doctorita cand am fost la control ca am un mic chist de 3 mm parca, dar a zis ca e foarte mic si va trece singur, si nu l-a mai trecut pe foaia de diagnostic.Ar putea fi el cauza durerilor?

#5 2012-03-08 20:22:23

Nicoleta Cristiana
New member

sau 3 cm....nu mai stiu...stiu doar ca  mi-a zis ca e mic si probabil e hormonal si se retrage

Publicitate

loading...

#6 2012-03-10 20:39:16

Nicoleta Cristiana
New member

nici un raspuns?

#7 2012-03-11 10:11:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ar putea sa te doara daca e un chist

#8 2012-03-15 19:00:37

deliabluesky
Membru
Inregistrat: 2012-03-15

Buna ziua,

Sunt noua pe forum si as avea mare nevoie de un sfat. Cred ca am racit acum 2 saptamani, am dureri la ovarul stang (unde am un chist de 6cm pe care incerc sa il tratez cu Diane35 de 1 an si ceva), dar si o senzatie de presiune care parca apasa un pic si pe picior, ca si cum s-a inflamat ovarul si radiaza. Durerile le-am atenuat cu Indometacin (de 5 zile) si Flamexin (de 2 zile), le mai am putin dar presiunea ramane. Si menstruatia intarzie...
Am fost deja la doctorita de familei si doi medici ginecologi, mi-au dat Indometacin si Ketonal si m-au trimis la operatie sa scoata chistul. Antibiotice nu pot lua, ca accelereaza cresterea chistului.
Ce vreau eu e sa mai castig putin timp, sa aman operatia vreo 3 luni pentru a incepe un tratament naturist de la o doctorita de la Deva, despre care am inteles ca a dat rezultate si in cazuri mai grave. Nu vreau operatia si eu cred in tratamentele de genul acesta, as vrea sa ma conving ca intr-adevar nu functioneaza si sa nu trec repede la bisturiu.
E normala durerea si presiunea dupa atata timp, deja e o sapt de dureri la burta si spate si 6 zile de durere ameliorata de medicamente si presiune in zona ovarului? Sau e posibil sa fi facut o forma de anexita, de care sa scap acum cu tratamentul asta si sa castig timp?

#9 2012-03-16 10:57:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

durerile de burta care se intind pe picior sunt clasice pt chisturi de marimea celui pe care il ai. ce tratament naturist vrei sa incerci? sa stii ca e putin riscant ce vrei tu sa faci, avand in vedere ca chistul e mare si se poate sparge hmm. dar iti urez succes si chiar te rog sa scrii cum a evoluat totul in astea 3 luni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.