|
Nu esti logat.
Anexita si exocervicita#1 2012-03-06 13:32:13
anexita si exocervicitaAm fost in luna ianuarie la ginecolog din cauza durerilor de burta si am plecat de acolo cu diagnosticul de anexita si exocervicita. Tratamentul consta in antibiotice levofloxacina, 7 zile pe luna timp de 2 luni, supozitoare indometacin in timpul menstruatiei si 10 zile pe luna timp de 2 luni pastile cu calciu. Dupa ce a venit rezultatul testului papanicolau am mai primit ovule polyginax 2 cutii si feminella hyalosoft tot 2 cutii. Prima faza a tratamentului cu antibiotice si supozitoare l-am terminat, si am terminat si o cutie de polyginax insa durerile nu au trecut in totalitate ci inca ma sacaie putin in fiecare zi. La doctor ma voi duce abia in iunie pt ca atunci mi-a zis doctorita sa vin sa vada daca m-am vindecat. Ce sa fac pana atunci? Sa mai astept poate trece? Tin sa precizez ca iau si anticonceptionale. Offline #2 2012-03-06 14:19:04
Re: anexita si exocervicitaNu prea mi-e mie clar ce inseamna ca te sacaie putin in fiecare zi...exocervicita nu doare deci nu are rost sa ne legam de ea si nici de tratamentul impotriva ei....e interesanta partea cu anexita care insa trebuie sa se fi rezolvat in 2 luni de tratament agresiv. Pina in iunie mai sunt 3 luni deci e cam indepartata programarea....adica ma gindesc eu ca la vizita aia ar trebui sa fie evaluata eficacitatea tratamentului...ceva nu inteleg. La o adica mai intreaba si un alt medic, Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-03-06 18:54:25
Re: anexita si exocervicitaMultumesc pentru raspuns. Ma sacaie, adica ma doare in fiecare zi, nu e o durere puternica insa e suparatoare si as vrea sa scap de ea cat mai repede.... Offline #4 2012-03-08 20:05:02
Re: anexita si exocervicitaacum mi-am adus aminte sa precizez ca mi-a zis doctorita cand am fost la control ca am un mic chist de 3 mm parca, dar a zis ca e foarte mic si va trece singur, si nu l-a mai trecut pe foaia de diagnostic.Ar putea fi el cauza durerilor? Offline #5 2012-03-08 20:22:23
Re: anexita si exocervicitasau 3 cm....nu mai stiu...stiu doar ca mi-a zis ca e mic si probabil e hormonal si se retrage Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-10 20:39:16
Re: anexita si exocervicitanici un raspuns? Offline #7 2012-03-11 10:11:54
Re: anexita si exocervicitaar putea sa te doara daca e un chist Offline #8 2012-03-15 19:00:37
Re: anexita si exocervicitaBuna ziua, Offline #9 2012-03-16 10:57:00
Re: anexita si exocervicitadurerile de burta care se intind pe picior sunt clasice pt chisturi de marimea celui pe care il ai. ce tratament naturist vrei sa incerci? sa stii ca e putin riscant ce vrei tu sa faci, avand in vedere ca chistul e mare si se poate sparge . dar iti urez succes si chiar te rog sa scrii cum a evoluat totul in astea 3 luni. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|