|
Nu esti logat.
Cum faci un baiat?#1 2008-01-03 11:06:17
cum faci un baiat?buna! sunt curioasa daca stie cineva cum poti sa "ajuti" un spermatozoid cu cromosom Y sa ajunga unde trebuie / adica la ovul. tare mult mi-as dori un baietel. am deja o fata / imi amintesc ca la 5 luni de sarcina cand am aflat ca am fata... am bocit toata ziua! tare imi doresc un baiat. cum pot sa induc asta? exista reguli? Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #2 2008-01-03 11:09:16
Re: cum faci un baiat?nu exista reguli in nici o privinta,din cate am citit si eu,inainte cu 2 zile de ovulatie ai sanse sa iasa fata,in ziua ovulatiei si maxim 2 zile dupa sunt sanse mai mari sa iasa baiat.imi pare rau ca nu mai stiu exact unde am citit. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #3 2008-01-03 11:09:58
Re: cum faci un baiat?nu sunt studii dovedite. sunt doar presupuneri. mami de minuni Offline #4 2008-01-03 11:10:33
Re: cum faci un baiat?nu exista reguli.si toti spermatozoizii au un cromozom y VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-03 11:17:20
Re: cum faci un baiat?nu au toti un cromosom y raluca. tatal vine cu spermatozoidul care poate fi x - fata sau y - baiat. ovulul are numai x. deci orice fata va avea xx si orice baiat va avea xy. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-03 11:20:17
Re: cum faci un baiat?da,ai dreptate.m-am grabit cu raspunsul. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|