|
Nu esti logat.
Colonul meu :(#1 2008-01-03 11:09:14
colonul meu :(am avut in vara niste dureri in stanga sub coasta de mama,mama ma dureau si la mers.mi-am facut ecografie si nimic.mi-a dat doctota niste pastile pt. colon un antispastic.si mi-a trecut.de atunci am mai patit sa ma doara de cateva ori de atunci.stie cineva de la ce apar spasmele astea alea colonului? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-01-03 11:11:46
Re: colonul meu :(Din cate stiu apar de la faptul ca metabolismul tau este mai incet ... A avut si mama astfel de probleme si asa i-a spus maedicul, dar ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-01-03 11:12:42
Re: colonul meu :(cum adica metabolismul este mai incet? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-01-03 11:14:29
Re: colonul meu :(cam greu de spus ca metabolismul este incet la raluca la cat este de slaba mami de minuni Offline #5 2008-01-03 11:15:47
Re: colonul meu :(da mai greu la mine cu metabolismul incet.digestie incetinita,adica? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-03 11:16:12
Re: colonul meu :(Din cate imi aduc aminte de la mama, durerile astea apar deoarece arderile se produc mai incet decat in mod normal si asimilatia nu este totala, fapt ce produce tensiuni in colon. Nu imi aduc aminte exact. Poate este cineva care stie mai bine ca mine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-01-03 11:21:47
Re: colonul meu :(digestia incetinita = bol alimentar care stagneaza mai mult in colon...totusi...in momentul in care a ajuns la nivelul colonului descendent, cel care te doare pe tine, nu se mai absoarbe decat apa...restul e deja absorbit si deja sunt formate materiile fecale. chiar nu imi dau seama de ce ar putea sa te doara. mami de minuni Offline #8 2008-01-03 11:24:15
Re: colonul meu :(pai de ce nu poti sa iti dai seama? ma gandesc ca saracul poate de la ata mancare mai grasa lucreaza si el mai greu.oricum daca trece cu pastile pt. colon de la el este.am patit acum o luna doua sa ma doara cand mergeam ,ma tinea in partea respectiva. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|