|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele se vad in analizele de sange?#1 2012-03-13 10:21:40
anticonceptionalele se vad in analizele de sange?salut! as dori sa merg la un laborator sa imi fac un set de analize : INR, VSH, CALCIU IONIC,COLESTEROL, GLICEMIE, FIBRINOGEN, VIRUS HEPATIC, ETC... intrebarea mea este daca in analize se pot descoperi anticonceptionalele? am un doctor de familie foarte guraliv si nu as vrea sa afle ai mei ca iau ac. Multumesc frumos Offline #2 2012-03-13 10:36:37
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?e posibil sa iasa unele valori modificate si sa ajunga sa te intrebe daca iei AC. Offline #3 2012-03-13 16:05:30
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?multumesc frumos Offline #4 2012-03-13 16:10:33
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?poti sa faci analizele in alta parte, poti sa ii spui medicului sa-si tina gura ca sunt informatii confidentiale Offline #5 2012-03-13 16:59:06
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?... dar in principiu nu se vad si nu cred ca-si pune cineva problema asa din prima ca ai tu colesterolul mai mare de la AC, de exemplu Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-16 20:14:05
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?multumesc frumos tuturor Offline #7 2012-03-17 15:01:55
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?Fetelor, nu are legatura intrebarea mea cu topicul dar nu are sens sa mai deschid si eun un topic pentru asta. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #8 2012-03-17 15:50:57
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?nu ai de ce sa te sperii, se mai intampla sa ai spotting, ia pastilele in continuare normal Offline #9 2012-03-17 15:58:37
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?De spotting stiu ca e normal sa apara in primele luni de administrare dar eu iau deja de un si 5 luni... Voi lua pastilele in continuare si o sa incerc sa 'monitorizez' situatia, sa vad ce si cum... " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #10 2012-03-17 16:12:30
Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?cum ziceam, mi s-a intamplat si mie la fel, nu e de speriat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|