homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele se vad in analizele de sange?

#1 2012-03-13 10:21:40

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

anticonceptionalele se vad in analizele de sange?

salut! as dori sa merg la un laborator sa imi fac un set de analize : INR, VSH, CALCIU IONIC,COLESTEROL, GLICEMIE, FIBRINOGEN, VIRUS HEPATIC, ETC... intrebarea mea este daca in analize se pot descoperi anticonceptionalele? am un doctor de familie foarte guraliv si nu as vrea sa afle ai mei ca iau ac. Multumesc frumos

#2 2012-03-13 10:36:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: anticonceptionalele se vad in analizele de sange?

e posibil sa iasa unele valori modificate si sa ajunga sa te intrebe daca iei AC.

#3 2012-03-13 16:05:30

kyttyux
Full member

multumesc frumos

#4 2012-03-13 16:10:33

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

poti sa faci analizele in alta parte, poti sa ii spui medicului sa-si tina gura ca sunt informatii confidentiale smile

#5 2012-03-13 16:59:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

... dar in principiu nu se vad si nu cred ca-si pune cineva problema asa din prima ca ai tu colesterolul mai mare de la AC, de exemplu

Publicitate

loading...

#6 2012-03-16 20:14:05

kyttyux
Full member

multumesc frumos tuturor smile

#7 2012-03-17 15:01:55

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Fetelor, nu are legatura intrebarea mea cu topicul dar nu are sens sa mai deschid si eun un topic pentru asta.

Luna asta, (iau logest) la a 7-a pastila am intarziat 5 ore si ceva, dar am luat-o. In rest le-am luat pe toate corect/ nu am varsat/nu am avut pb cu stomacul ,nu am luat pastile/ceva sa interactioneze.

Ieri, pe protejslip am gasit pete de sange (erau putin oxidate si mici) dar erau acolo. Astazi cand am mers la baie, din nou, pete de sange. Ce se intampla:|

Am mai patit asa o data anul trecut si mi-a trecut de la sine (la fel ca si atunci, simteam asa o durere surda spre ovarul drept dar edxtrem de rar si extrem de slaba ca intensitate). Repet nu e sangerare in toata regula, sunt doar niste pete rozalii putin oxidate, dar m-am speriat, si mai rau este ca nu am cand sa ajung la doctor prea curand.

Sa fie o raceala? Iau pastilele in continuare? Alte simptome nu am, nu care sa aiba legatura cu pastilele. Sunt si foarte stresata in perioada asta, sa aiba vreo legatura? Poate de la schimbarea asta de vreme....

Dati-mi va rog un sfat ca sunt tare speriata.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#8 2012-03-17 15:50:57

heimdall
Diamond member

nu ai de ce sa te sperii, se mai intampla sa ai spotting, ia pastilele in continuare normal
daca se repeta doua sau mai multe luni la rand poate e cazul sa le schimbi, dar nu cred ca va fi cazul
mi s-a intamplat si mie vreo 3 ani la rand sa am spotting in martie, nu am idee de ce, probabil ce zici tu cu schimbarea vremii

#9 2012-03-17 15:58:37

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

De spotting stiu ca e normal sa apara in primele luni de administrare dar eu iau deja de un si 5 luni... Voi lua pastilele in continuare si o sa incerc sa 'monitorizez' situatia, sa vad ce si cum...
De asemenea, ce analize se fac asa.. de rutina, pentru ca medicul meu ginecolog ma stoarce de bani de fiecare data, ma pune sa fac n'spe mii de analize (doamnele de la laborator imi spusesera ca una dintre ele nici nu am de ce sa o fac, ca n-am avut nicio sarcina pana acum) si as vrea sa stiu si eu in mare, la un control de rutina, ce analize se fac (repet, mi le-a dat total anapoda, pe toate din prima, nu ca si cand mi-ar fi dat unele de baza si acolo sa fi iesit ceva aiurea si dupa sa imi mai recomande altele... si m-am cam saturat sa le umplu buzunarele astora de la laborator).

Am cautat si pe net, dar ma gandesc ca poate si voi stiti mai bine ce si cum, din proprie experienta.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#10 2012-03-17 16:12:30

heimdall
Diamond member

cum ziceam, mi s-a intamplat si mie la fel, nu e de speriat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.