|
Nu esti logat.
Putin ajutor va rog...#1 2012-03-14 21:55:35
Putin ajutor va rog...Buna seara.As dori sa aflu si eu nr de telefon (si fax) al bancii Raiffeisen Bank de langa BCR/ING Lujerului,nu cel din magazinul Cora,ci cel de vis-a-vis.L-am cautat pe net dar degeaba.Poate este cineva care locuieste in zona si m-ar putea ajuta...As fi recunascatoare... Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2 2012-03-14 22:20:23Re: Putin ajutor va rog...presupun ca aici nu ai gasit ... http://www.raiffeisen.ro/wps/portal/int … =1#7_3_MSB Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2012-03-14 22:23:50Re: Putin ajutor va rog...found it Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2012-03-17 10:41:06
Re: Putin ajutor va rog...Am rezolvat in cele din urma mersi frumos.Mai as avea o nelamurire,eu trebuie sa dau la serviciu contul ca sa-mi bage banii,presupun ca dau COD IBAN,nu?Apropo codul BIC ce este si la ce foloseste?Mersi Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5 2012-03-17 11:02:41
Re: Putin ajutor va rog...trebuie sa faci un extras de cont, ca sa aiba acel document atasat la contractul de munca in caz ca se incurca ceva. Poti sa ii dai si IBAN-ul care il stii tu, insa cel mai bine il ceri de la banca pe o foaie distincta. si trebuie sa te interesezi intai cu ce banca au ei contract (poate ei au cont la BCR) si daca tu le dai contul de la o alta banca, o sa ti se retraga comision la transfer... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-17 18:29:09
Re: Putin ajutor va rog...Ok.Multumesc mult! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|