homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot sa raman insarcinata?

#1 2012-01-22 13:43:33

nanopico
New member
Inregistrat: 2011-12-25

pot sa raman insarcinata?

buna smile
eu am avut sex cu iubitul meu dupa doua zile ce imi trecusera de la ciclu... si nu am folosit prezervativ...
patfierbinte
sunt sanse sa raman insarcinata??? el mi-a zis ca nu se intampla nimic. Dar vreau sa fiu sigura,
daca nu pana cand nu sunt sanse de a ramane insarcinata??

Multumesc pentru ajutor smilepuss

#2 2012-01-22 13:51:10

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: pot sa raman insarcinata?

salut. atata timp cat faci sex neprotejat, exista sanse de sarcina in orice perioada a lunii.
intr-adevar, dupa ciclu sunt mai scazute, insa ele exista.
cel mai ok ar fi macar sa va protejati cu un prezervativ. tu nu ne-ai spus daca ai ciclu regulat sau nu, insa de obicei riscul de sarcina e mai redus inaintea perioadei fertile si dupa ea, adica chiar inainte de menstra.. dar nu te poti lua dupa asta, sunt fete ce au ramas insarcinate de la un contact sexual neprotejat in afara perioadei fertile (cum banuiesc ca e si la tine)...  el a ejaculat in interior? daca da, eu in locul tau as lua pastila de a doua zi.

le: offtopic si nu e nevoie sa deschizi un nou subiect pentru fiecare problema a ta. sunt atatea subiecte deschise cu probleme de genul, puteai sa scrii acolo. daca deschizi unul nou, nu inseamna ca primesti raspuns mai repede.. da o Cautare inainte de a mai deschide un subiect smile

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-01-22 13:56:03)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2012-01-22 13:56:04

nanopico
New member

Salut smile mersi pentru raspuns.
Da am ciclul regulat... cam mereu ne protejam dar de data asta mi a zis ca nu sunt sanse sa raman gravida....si a ejaculat in interior....
daca au trecut mai mult de 24 de ore dupa contact mai are rost sa iau pastila de a doua zi?? nu e mai bine sa fac un test mai intai???

PS. sunt nou in acest forum... o sa am grija sa nu mai deschis subiecte noi smile

Ultima oara a fost editat de nanopico (2012-01-22 13:57:52)

#4 2012-01-22 13:58:06

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

testul se poate face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstrei, ceea ce inseamna ca ar fi prea tarziu.
pastila se poate lua in primele 72 de ore, cu cat trece mai mult timp, cu atat sansele de combatere a unei sarcini nedorite sunt mai mici.
tu nu erai in perioada fertila, insa nu poti sa te bazezi pe asta. smile
totusi, daca vrei poti sa mai astepti si alte sfaturi de la fete.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2012-01-22 15:10:33

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

ia pastila 'femeie' si nu te mai lua dupa... toata lumea (adica 'iubitul' asta al tau...). si protejeaza-te de fiecare data corect si cu o metoda eficienta, poate chiar doua (protectie dubla). ala ori te iubeste de nu mai poate daca iti risca viata si sanatatea asa si eventual pe a unui fetus viitor bebelus nevinovat din carnea si sangele vostru, ori e... ma abtin sa-l jignesc.
la boli te-ai gandit vreodata? v-ati testat? daca fac un calcul cat costa pentru absolut toate = vreo 15 milioane lei vechi rotfl incluzand, hpv, hepes, hiv, sifilis, hepatita b, hepatita c, gonoree, clamydia, candida, thricomonas, sper ca n-am ratat vreuna... asta de persoana! si va trebui sa dublezi pretul ca doar trebuie sa le faca si el... iubirea nu te tine departe de boli si persoana iubita nu este sfanta si imuna la boli.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-22 15:14:29)

Publicitate

loading...

#6 2012-01-22 15:36:47

nanopico
New member

mereu dai asa raspunsuri???
dai mai multa palpitatii omului
oricum mersi pt ajutor

#7 2012-01-22 15:46:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nano, depinde a cata zi a ciclului era si cate zile are ciclul tau
daca sa zicem ca menstruatia te tine 5-6 zile si ovulezi mai devreme, in ziua 10 sa zicem, deja la 2 zile dupa menstruatie e cam cu risc
tu ar trebui sa stii mai bine cand ovulezi... oricum nimic nu e sigur, e suficient sa ovulezi o data mai devreme, de asta nu-ti recomand sa te joci cu chestiile astea
du-te la planning pentru anticonceptionale daca nu vreti prezervativ

#8 2012-01-22 17:52:33

eph
Hero member

nanopico a scris:

mereu dai asa raspunsuri???
dai mai multa palpitatii omului
oricum mersi pt ajutor

adevarul doare, ignoranta-i 'sfanta'!  signof10   popa
cand faci sex neprotejat nu te mai iau palpitatiile?   buga sunt eu aia cu coasa?  rock

#9 2012-01-22 18:46:27

heimdall
Diamond member

offtopic eu zic ca una e sa-i explici omului riscurile la care se expune si alta sa-l judeci / iei la misto... cred ca putem pastra si un ton normal, daca nu, nu ne obliga nimeni sa raspundem

#10 2012-01-22 18:55:00

eph
Hero member

heimadall, 'a lua la misto', cum spui tu, nu egal sa nu invelesc adevarul in ciocolata, ca sa se simta ea bine... nu am facut nici un misto. daca tu gasesti exact fraza te rog sa o transcrii. ghilimelele sunt puse pt ca evident ea nu este tocmai matura, iar iubirea este un termen subiectiv. de aceea le-am folosit.

#11 2012-01-22 19:00:16

heimdall
Diamond member

nu vad ce legatura au digresiunile despre iubire si maturitate cu perioada fertila, eu nu cred ca ar trebui sa facem pe jandarmii contraceptiei aici, ca in curand n-o sa mai intre nimeni
asa doctoressa sau moksha care sunt medici ar trebui sa fie oripilate la culme de naivitatea tuturor intrebarilor de aici si sa ne faca tuturor morala pentru cat de ignorante suntem, nu ?
in fine, gata cu offtopicul, mie personal nu-mi place tonul asta, dar nu e forumul meu... nu-mi convine, nu mai intru

#12 2012-03-17 21:49:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Maria, tu ai o problema..pe bune. ti s-a raspuns, de ce intrebi la infinit? risti sa fii ,,blocata" in a mai posta..citeste si tu regulamentul forumului.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.