homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice si anticonceptionale

#1 2012-03-15 19:45:37

gratzyella
New member
Inregistrat: 2011-04-02

antibiotice si anticonceptionale

buna! am si eu nevoie de ajutorul vostru am helicobacter pylori grater  si mi sa dat un tratament de 2 antibiotice si anume ospamox si lekoklar si un supliment (nexium) si trbe sa iau antibioticu 10 zile si celalalt 2 luni . Problema e ca iau si anticonceptionale karissa mai am o saptamana si 3 zile din tableta de acc de luat as vrea sa stiu ce sa fac sa iau in continuare acc si antibioticu  sau sa nu le mai iau atunci cand iau antibioticu ? sau sa astept sa vina pauza si atunci sa iau antibioticu ,mentionez ca inca nu mam apucat  sa iau antibioticul,  si as vrea sa stiu dac e un antibiotic puternic incat nu isi mai fac efectul? si as vrea sa mai  stiu daca suplimentul (nexium) scade efectul anticonceptionalelor deoarece dureaza 2 luni .? am nevoie de un raspuns urgent pls .  kapitulation

#2 2012-03-16 17:07:20

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: antibiotice si anticonceptionale

suplimentul nu interactioneaza dar antibioticele da, nu conteaza cat de "tare" e. poti sa iei ac dar va trebuie sa te protejezi tot timpul ca si cum n-ai lua plus 7 zile/ pastile, nu zile de pauza, dupa ce in sfarsit termini tratamentul cu antibiotic.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-16 17:07:38)

#3 2012-03-20 13:27:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ma vad nevoita sa spun ca asa-zisul supliment este un inhibitor de pompa de protoni, esential in tratament.
esti sigura ca lekoklar trebuie sa iei 2 luni? ca dupa stiinta mea se ia tot 10 zile ca si ospamox...lekoklar e tot antibiotic(claritromicina) ca si ospamox

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2012-03-21 16:20:54

gratzyella
New member
Inregistrat: 2011-04-02

da lekoklar este antibiotic si trebuie luat 10 zile si doar suplimentul 2 luni, insa mam simtit  rau de la antibiotic si am renuntat si iau decat suplimentul , daca stiti ceva naturist care sa ma ajute sa scap de helicobacter pylori. multumesc smilepuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.