|
Nu esti logat.
Probleme cu anticonceptionalele si menstruatia#1 2012-03-18 13:15:21
probleme cu anticonceptionalele si menstruatiabuna ziua, Offline #2 2012-03-18 16:03:25
Re: probleme cu anticonceptionalele si menstruatiae normal ce se intampla, din cauza pastilelor ti-a venit mai putin Offline #3 2012-03-22 09:20:01
Re: probleme cu anticonceptionalele si menstruatiabuna, sunt noua pe acest forum si nu stiu la cine sa apelez. si de aceea am scris unde mi s`a parut mai bun... in luna ianuarie am inceput sa folosesc anticonceptionale yasmin. le`am intrerupt pentru ca luam pastila si cand mancam imi era rau.. si in luna februarie mi`a venit menstra dintr`o data.. normal mi`a venit bn .. dar inainte ma durea spatele si sanii acum nu ma mai dor... si acum de o sapt doar ma insemneaza dar nu mai vine.. pot fi ele de vina? nu vreau sa merg la ginecolog deoarece mi`e frika.... , dar si daca e nevoie sa merg se poate face ecograf ? fara sa fie nevoie sa ma consulte altfel ca nu vreau ... mi`e frika. va multumesc Offline #4 2012-03-22 10:35:25
Re: probleme cu anticonceptionalele si menstruatiaAlexandrapitika ai warn pt postare multipla, ti-am raspuns dincolo. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|